Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens új Desigo szabályozói nagy teljesítményű eszközökké alakítják az épületeket


2020.08.31
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Smart Infrastructure által bevezetett új Desigo PXC4 és PXC5 épületautomatizálási szabályozók nagy teljesítményű, energiahatékony eszközökké alakítják az épületeket.

A Desigo épületautomatizálási szabályozók új generációja számtalan előnyt kínál kis és közepes méretű épületek maximálisan rugalmas és skálázható automatizálásához. A licensz nélkül használható új Desigo Engineering Frameworknek köszönhetően a különböző eszközök immár zökkenőmentesen integrálhatók egyetlen keretrendszerbe az intuitív mérnöki tervezéshez. Az olyan jellemzők, mint a nyílt kialakítás a különböző protokollok sikeres integrációjához és az egyszerű vezeték nélküli hozzáférés megkönnyítik az épületautomatizálást. Mindkét szabályozó a Desigo portfólió bővítésére és fejlesztésére lett tervezve, és az automatizálás egy konkrét elemére összpontosít: a Desigo PXC4 a HVAC (fűtő, szellőztető és légkondicionáló) berendezésekre, a Desigo PXC5 pedig a rendszerfunkciókra és az integrációra.

Hatékony mérnöki tervezés és üzembe helyezés

Az új szabályozók a Desigo Engineering Frameworkkel egyszerre lettek kiadva, melyet a HIT Portal, egy webalapú tervező és kiválasztó eszköz, a PC-s felhasználókat segítő ABT Site mérnöki tervező és üzembe helyező eszköz, valamint a mobil eszközről végzett üzembe helyezésre szolgáló ABT Go alkalmazás alkotnak. A keretrendszer, melynek használatához nem szükséges licensz, az épület teljes életciklusa során képes támogatni azt. A számos előre konfigurált funkciót, továbbá programblokkokat és a létesítmények különböző példáit kínáló ABT Site mérnöki tervező eszköz a programozás egyszerűsítésével jelentősen csökkenti a mérnöki tervezés összetettségét. A nyílt kialakítás többféle protokoll integrálását és egyszerű kombinálását teszi lehetővé. E rendszerrel a projektek mostantól egyszerűbben, gyorsabban és megbízhatóbban kezelhetők, akár a helyszínen, akár távolról.

Távoli és helyszíni hozzáférés

A távoli munkavégzés még soha nem volt olyan fontos, mint napjainkban. Az új Desigo PXC4 és PXC5 szabályozók nem csupán a mérnöki tervezés folyamatát könnyítik meg, de a projektek időigényét és költségét is csökkentik a felhasználó számára. A felhőhöz való integrált kapcsolatnak köszönhetően elkerülhetővé válik a helyszínek felesleges felkeresése. A Desigo Engineering Frameworkkel a szabályozók emellett bármikor, bárhonnan elérhetők a távoli mérnöki tervezéshez, üzemeltetéshez és nyomon követéshez.

A helyszínen a felhasználó vezeték nélkül férhet hozzá a szabályozóhoz, és helyben vagy távolról is kezelheti a riasztásokat. A szabályozók a biztonságot szem előtt tartva lettek kialakítva, és a tanúsítványok kezelése mellett aláírt firmware-t kínálnak a rosszindulatú szoftverek és a vírusok elleni védelemhez. A PXC4 és a PXC5 eszköz is szigorú hardening teszteken (sérülékenység vizsgálata) esett át, és kompatibilis a BACnet protokollt kiegészítő BACnet Secure connect csatlakozással. A kommunikáció a beágyazott szerverrel ezen felül https-en keresztül titkosított. A biztonságot növelő két további funkció a jelszavas védelem és a hotspot létrehozásának letiltása.

Az új Desigo szabályozók az elsők a Desigo rendszer bővítésére és fejlesztésére tervezett épületautomatizálási szabályozók új választékában, és minden téren nagy teljesítményű és kiemelkedően hatékony épületeket hoznak létre.

További információkért a Siemens Smart Infrastructure-ről látogasson el a
www.siemens.hu/smartinfrastructure weboldalra.

További információkért a Desigo szabályozókról látogasson el a https://new.siemens.com/global/en/products/buildings/automation/desigo/automation-controls/desigo-pxc.html weboldalra.

www.siemens.hu  


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Internet ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.