Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens új, gazdaságos radarantennát mutatott be szintméréshez


2020.08.31
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens bemutatja a Sitrans LR250 PLA (polipropilén lencse antenna) radaros szinttávadót, amely megbízható szintmérést biztosít készletgazdálkodáshoz vagy kritikus folyamatok irányításához.

Ez a nagy teljesítményű tölcsér- és lencseantennás kialakítás tökéletes megoldás normál nyomású és hőmérsékletű, korrozív vegyszerek szintméréséhez.

A Sitrans LR250 távadók HART (Highway Addressable Remote Transducer), Profibus PA vagy Foundation Fieldbus kommunikációs protokollal rendelhetők. A grafikus Quick Start Wizarddal a Sitrans LR250 percek alatt üzemkész, az infravörös kézi vezérlővel pedig a helyszíni programozás is lehetséges. A Process Intelligence jelfeldolgozás megbízhatóságot és karbantartásmentes üzemelést biztosít. A Sitrans LR250 már bizonyította megbízhatóságát folyadék tartályok, keverővel felszerelt technológiai tartályok, gőzölgő folyadékok és alacsony dielektromos állandójú közegek szintmérésénél is.

www.siemens.hu  


NEWS: ; IT, informatika ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.