Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Újabb piaci szegmensben jelenik meg a Rába


2020.09.08
Forrás: Rába, Hírek
A tavaly sikeresen elindult együttműködését bővíti tovább az idei évben a Rába és nemzetközi élvonalbeli partnere.

Az így kulcspartnerré vált, komplett ülésrendszerekért felelős integrátor társasággal kötött újabb keretszerződés igazolja a minőségi gyártás iránt elkötelezett Rába üzletfejlesztési politikáját.

Az elmúlt időszak üzletfejlesztésének köszönhetően a Rába újabb beszállítói megállapodást írt alá, az autóipar egyik meghatározó TIER 1-es, komplett ülésrendszerekért felelős beszállítójával. A 2019 novemberében elindult együttműködés sikerét bizonyítja, hogy a nemzetközi, a globális ellátási láncokban meghatározó vevő újabb, öt évre szóló keretszerződést kötött a Rába Járműalkatrész Kft-vel. Ennek értelmében a móri telephely 2021 januárjától harmincezer kishaszonjárműbe szállít szerelt hátsóülés-vázakat évi 6,5 millió euró értékben, tovább erősítve a Rába pozícióit a nemzetközi járműipari piacon.

Az elnyert megbízással a Rába Alkatrész üzletága új piaci szegmensbe, a kishaszongép-jármű-piacra is belép, annak egyik vezető márkájához készülő autóülésekhez szállít préselt, hegesztett, porfestett és szerelt hátsó ülésvázakat. Az új üzlet meghatározó volumenét jól jelzi, hogy felfutását követően az üzletág fém üzleti szegmensének árbevételét mintegy 30%-kal növeli majd meg.

Ez már a harmadik olyan stratégiai jelentőségű, eszköz alapú üzletfejlesztési megállapodás, amely bővíti és továbbfejleszti társaságunk gyártási kapacitását a keretszerződésbe foglalt technológiatranszfernek köszönhetően. Az új megállapodás illeszkedik a Rába piacszerző stratégiájába, és egyben azt is alátámasztja, hogy az autóipar átalakulásával az Európában működő ellátási láncok optimalizálása és átrendeződése valós lehetőséget teremt a Rába számára új üzleti kapcsolatok kiépítésére, piacszerzésre is” – hangsúlyozta Pintér István, a Rába Járműipari Holding Nyrt. elnök-vezérigazgatója. 

www.raba.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Rába

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.