Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Kiemelkedő teljesítmény és rugalmasság karcsú kialakításban: az új KR CYBERTECH nano


2020.09.14
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
A KR CYBERTECH nano sorozattal a KUKA kiemelkedően rugalmas multifunkciós szerszámot mutat be, amely zord körülmények között is megállja a helyét.

Költséghatékony robot, nagyfokú rugalmasság

Lehet hegesztőrobot, használható raklapozásnál vagy ragasztásnál: A KUKA új KR CYBERTECH nano sorozatának széles modell- és felszereltségi választéka szinte határtalan alkalmazási lehetőségeket biztosít. A 6–10 kilogrammos, kis terhelhetőségi osztályban a költséghatékony robot gyorsaságával és meggyőző pontosságával tűnik ki, alacsony beruházási és karbantartási költségek mellett. 

Hegesztőrobot és még sok más: számos alkalmazási területen használható

Az új KR CYBERTECH nano robottal ipari alkalmazásokat készítünk fel a jövőre”, mondja Markus Hollfelder-Asam, a KUKA portfólió menedzsere.A rugalmas alkalmazási lehetőségek és a nagy teljesítmény kombinációja miatt a használat gyorsan kifizetődik és a kis terhelhetőségi osztályú KUKA robot azonnal a legjobb eredményekre képes minden területen.” Ennek oka elsősorban a robottípusok tökéletes összehangolása a fő alkalmazási céllal.

A kis terhelhetőségi osztály KUKA robotja minden szögben pozicionálható

Az új robot érzékeny elektronikai alkatrészek mozgatása során is meggyőző teljesítményt nyújt: védett az ellenőrizetlen elektrosztatikus töltés és kisülés ellen (ESD). A KR CYBERTECH nano akár nedves vagy zord körülmények között is jól érzi magát: Az alaptengelyk IP 65 szerint védettek por és víz ellen, a kéztengelyek pedig IP 67 szerint. Ezen kívül a kis terhelhetőségi osztályú KUKA robot bármilyen helyzetben (a talajra, a falra vagy a mennyezetre) és bármilyen szögben felszerelhető.

"Az elődjével megegyező lábnyomnak, csatlakozási mintáknak és a kiegészítők teljeskörű kompatibilitásának köszönhetően az átállás gyorsan és egyszerűen lehetséges."
- Markus Hollfelder-Asam, a KUKA portfólió menedzsere

Költséghatékony robot kiemelkedő teljesítményre optimalizálva 

A KR CYBERTECH nano optimalizálva van a KUKA legújabb KR C5 robotvezérlésére a KSS 8.7 KUKA.SystemSoftware legújabb verziójával. A beépített 600V-technológia nagy teljesítményről gondoskodik és a finoman összehangolt mozgási üzemmódokkal a robot precízen, gyorsan és testre szabhatóan dolgozik. A valamennyi sebességnél elérhető nagyfokú ismétlési pontosság miatt a KR CYBERTECH nano jól alkalmazható kompakt cellákban, összetett feladatok esetén és nagy igénybevételű gyártási láncokban. Az előző sorozathoz képest tovább finomított mozgási viselkedés pedig garantálja a pontos pályamozgást.

www.kuka-robotics.com   


NEWS: ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Business ; KUKA

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.