Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Két díjat nyert az Év Gyára hazai versenyén a Robert Bosch Elektronika Kft.


2020.08.12
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
¤ A Legjobb menedzsment folyamatok kategóriában másodszor győzött a Bosch
¤ A Beszállítói kapcsolatok terén folytatott fejlesztéseket is díjazták

Hatvan / Budapest - Két díjat nyert a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. az Év Gyára versenyben augusztus 10-én. A hatvani gyárat a Legjobb menedzsment folyamatok, valamint a Beszállítói kapcsolatok díjakkal jutalmazta a szakmai zsűri az online megrendezett díjátadón. „Nagyon büszke vagyok arra, hogy a hatvani gyár két kategóriában is a legjobbnak bizonyult, komoly elismerés ez az itt dolgozó kollégáknak. A díjak is azt igazolják, hogy a Bosch azok közé az innovatív vállalatok közé tartozik, amelyeknek a működése iránymutató Magyarországon” - nyilatkozta a díjátadót követően Wolfgang Stein, a Robert Bosch Elektronika Kft. gazdasági ügyvezető igazgatója.

A GyártásTrend technológiai magazin ötödik alkalommal hirdette meg Az Év Gyára versenyt. A versenyre kilenc kategóriában nevezhettek a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok. A meghirdetett kilenc kategóriában 2 összetett nyertesnek és 9 kategóriagyőztesnek osztott ki díjakat a zsűri.

A magyarországi Bosch csoport a 2017-es megmérettetést követően ismét a Legjobb menedzsmentfolyamatok kategóriában lett a legjobb, mely a termelési és a támogató folyamatok hatékonyságát és eredményességét értékeli, valamint azt vizsgálja, hogy a részfolyamatok milyen eredményességgel segítik a működés egészét. A hatvani vállalat nevezésében kiemelte, hogy az elmúlt években ezen a területen a fő sikerkritériumok a preferált szállítási koncepciók következetes bevezetése, a logisztikai tervezés szigorú ellenőrzése és az optimalizált tervezési paraméterek voltak. A másik elismerés, a Beszállítói kapcsolatok kategóriában a beszállítókkal való kapcsolattartást, a beszállítói minőség monitorozását, az új kapcsolatok kiépítését és az együttműködés támogatását értékeli. „Vállalatunk a beszállítói kapcsolatok terén is fejlesztésekbe kezdett az elmúlt évek során, kedvező hatást gyakorolva a rugalmasságra, a logisztikai költségeire és a készletek volumenére” – mondta Wolfgang Stein.

A Robert Bosch Elektronika Kft. 1998-ban alakult Hatvanban, a gyár a Bosch csoport gépjármű-elektronika részlegének legnagyobb gyártóközpontja a világon. Az elmúlt évtizedekben világszerte több százmillió járművet szereltek fel a hatvani telephelyen készült különböző elektronikákkal. A vállalat stratégiai célja, hogy munkavállalói szakértelmének, valamint csúcstechnológiát képviselő gyártási megoldásainak folyamatos fejlesztésével az automatizált, balesetmentes és környezetbarát autózás jövőjében aktív szerepet vállaljon.

Háttér információ 

A Bosch termékeivel 1898 óta van jelen Magyarországon. Az 1991-ben újjáalapított regionális kereskedelmi kft.-ből mára jelentős, hazánkban kilenc önálló vállalat szoros stratégiai együttműködéséként, a Bosch csoport Magyarország egyik legnagyobb külföldi ipari munkaadója lett. A 2019-es üzleti évben a vállalatcsoport teljes árbevétele 1465 milliárd forint, magyarországi konszolidált forgalma – amelybe nem tartoznak bele a saját vállalatai között folytatott kereskedelmi tevékenységek – 259 milliárd forint volt. A magyarországi Bosch csoport több mint 15.000 munkatársat foglalkoztat (2019. december 31-én). Az egyes gyártó, kereskedelmi és fejlesztési egységekhez tartozó kereskedői és szervizhálózat a teljes országot lefedi.

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. Világszerte mintegy 400.000 munkatársat foglalkoztat (2019. december 31-én) és 77,7 milliárd euró árbevételt ért el 2019-ben. A cégcsoport négy üzleti területen végzi tevékenységét, ezek a mobilitási megoldások, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. Vezető IoT-vállalatként a Bosch innovatív megoldásokat kínál az intelligens otthonokhoz, az intelligens városokhoz, a hálózatba kapcsolt mobilitáshoz, és a hálózatba kapcsolt gyártáshoz. A Bosch fenntartható, biztonságos és izgalmas mobilitási megoldásokat nyújt partnereinek. Szakértelmét az érzékelők technológiájában, a hálózatba kapcsolt szoftverek és szolgáltatások területén, valamint saját IoT felhőjében is hasznosítja, ügyfelei számára hálózatba kapcsolt, cross-domain megoldásokat kínál egyetlen forrásból. A Bosch csoport stratégiai célja, hogy olyan termékekkel és megoldásokkal könnyítse a hálózatba kapcsoltságot, amelyek mesterséges intelligenciát (MI) használnak, vagy annak segítségével fejlesztettek, gyártottak. A Bosch csoport termékei és szolgáltatásai hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az „Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő csaknem 440 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch globális gyártási és értékesítési hálózata a világ szinte minden országát lefedi. A jövőbeli növekedés alapja a vállalat innovatív ereje. A Bosch 72.600 munkatársat foglalkoztat a kutatás és fejlesztés területén 126 telephelyen világszerte, többek között 30.000 szoftvermérnököt.

A vállalatot 1886-ban Robert Bosch (1861-1942) „Finommechanikai és Elektrotechnikai Műhelyként” alapította Stuttgartban. A Robert Bosch GmbH tulajdonosi szerkezete szavatolja a Bosch csoport vállalati önállóságát. Ez lehetővé teszi a vállalat számára jelentős, a jövő biztosítása érdekében történő befektetések megvalósítását. A Robert Bosch GmbH üzletrészeinek 92 százaléka a Robert Bosch Stiftung GmbH közhasznú alapítvány tulajdonában van. A szavazati jogok többsége a Robert Bosch Industrietreuhand KG-é, amely a vállalati társasági jogokat is gyakorolja. A maradék üzletrészek a Bosch családnál és a Robert Bosch GmbH-nál vannak.

További információért látogasson el honlapunkra: www.bosch.hu  


* NEWS * ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Bosch

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.