Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Buldózer hátsó alvázkeretek hegesztése igm hegesztőrobottal


2020.09.24
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A lengyelországi Liugong Dressta Machinery sp. z o.o. vállalat az elmúlt történelmi időszakban igazi globális nehézföldmunka gépgyártóvá vált a legnehezebb körülmények között dolgozó építőipari gépgyártásban a bányászat, útépítés, valamint a gáz- és olajvezeték építések területén.

Minden gép a lengyelországi stalowa wolai üzemben készül, mely városnév szószerinti fordítása „acél akaratot“ jelent.

Az igm Robotersysteme AG a stalowa wolai üzemben 2020 júniusában telepítette az új hegesztő robotrendszerét, amely egy 5 m hosszú felsőpályás szánrendszerből és egy 7.000 kg megengedett teherbírású L-manipulátorból áll. Az üzem ezzel a berendezéssel buldózerek számára hegeszt automatikusan hátsó és hajtómű alvázkereteket, melyekből évente 1.000 db. készül.

Az igm mérnökei számára nagy kihívást jelentett a robot és munkadarab perifériák, valamint a programozások megtervezése, mivel a munkadarab belső falai közötti távolság mindössze 520 mm volt, ami jelentősen korlátozza a varratok elérhetőségét.

Az eredmény végül egy kompakt és rendkívül rugalmas hegesztőcellában valósult meg, amely nagymértékben hozzájárul a Dressta nehézföldmunkagép gyártási darabszámok növeléséhez, valamint a hátsó és erőátviteli acélszerkezetek minőségi javulásához.

Ezen felül az igm többsoros varratok hegesztésénél az iCAM lézerkamera rendszert használja. A telepített távelérési ún. remot rendszerrel lehetővé válik a közvetlen számítógépes hozzáférés és ezzel az igm technikusai helyszíni kiszállás nélkül interneten is tudnak javítani és szervizelni, ami költségmegtakarítás mellett alkalmazkodást is jelent a COVID 19 vírus miatt hozott szigorú intézkedésekhez.

www.igm-group.com   


NEWS: ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika ; CNC ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Lézer ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; igm

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.