Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Hankook új téli abroncsa, az i*cept evo 3 a VW ID.3-on szeli át Németországot


2020.09.29
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
20.000 kilométer Németországon át egy elektromos autóban – az autóipar más jól ismert képviselői mellett a Hankook is támogatja az „ID.3 Germany Tour”-t, sőt, a kampányban részt vevő Volkswagen járművet a Hankook legújabb téli abroncsával, a Winter i*cept evo 3-mal szerelik fel.

A startpisztoly a mai napon dörrent el a téli sportok egyik legnépszerűbb német központjában, Oberstdorfban, a 65 napos maratoni utazás pedig az ország legészakibb szigetén, Sylten zárul majd.

Neu-Isenburg, Németország, 2020. szeptember 29. – A prémium abroncsgyártó Hankook a legújabb ultramagas teljesítményű téli abroncsával a Winter i*cept evo 3-mal támogatja az „ID.3 Germany Tour”-t, amely 215/55 R18 99 V XL méretben került a kalandban résztvevő járműre. A nagyszabású projekt célja, hogy leteszteljék a német gyorstöltő-hálózatot. Több mint 600 Volkswagen viszonteladó és töltőállomás szerepel az útitervben. Az egész Németországot bejáró turné során a sofőr a CHALLENGE4 ügynökség vezetője, Rainer Zietlow lesz, akinek már hatalmas tapasztalata van nagy távolságok levezetésében, és számos világrekorddal büszkélkedhet a világ minden tájáról. Munkáját Dominic Brüner segíti. Az utazás során ellátogatnak a Hankook Frankfurt közelében, Neu-Isenburgban fekvő európai központjába, valamint a vállalat Hannoverben működő európai kutatás-fejlesztési központjába is.

Az új Winter i*cept evo 3 téli abroncsunk a nagyközönség számára is megmutathatja egyedülálló jellemzőit a VW ID.3-mal közös maratoni turnén, amely Németország változatos tájain vezet végig a téli szezon beköszöntével párhuzamosan. A Hankook látja el eredeti abroncsokkal a Volkswagen járműveit szerte a világon, így az autóipar más szereplőivel együtt örömmel támogattuk ezt a komoly kihívást jelentő projektet” – nyilatkozta Sang Hoon Lee, a Hankook Tire Europe elnöke.

A vállalat új téli abroncsai, Winter i*cept evo 3 személygépkocsi- és a Winter i*cept evo 3 X SUV-abroncsok az előző sikeres modell, a Winter i*cept evo 2 előnyeire támaszkodnak; ez utóbbit szintén számos európai autógyártó prémium modelljein megtalálhattuk eredeti alkatrészként. A Winter i*cept abroncscsalád harmadik generációja jelenleg 95 méretben kapható, és a Hankook ultramagas teljesítményű téli abroncsai között egyedüliként forgásirányos abroncsmintát kapott. Európa vezető autós magazinja, az Auto Bild független, mindenre kiterjedő teszt alá vetette az új futófelületet; a Hankook Winter i*cept evo 3 abroncsa a legmagasabb, „Kiemelkedő” értékeléssel teljesítette a kihívást.

A CHALLENGE4 „ID.3 Germany Tour”-jának teljes Németországot átszelő útvonalát a Dortmundi Műszaki Egyetem Közlekedéslogisztikai Intézete (ITL) tervezte meg. Az utazás szeptember 28-án, 14:00-kor indult Németország legdélebben fekvő szállodája elől, és az ország legészakabbra fekvő parkolójában ér majd véget, a Sylt szigetén található List városában. A neu-isenburgi és hannoveri megállók mellett a CHALLENGE4 csapata megáll a bernburgi SOS Kinderdorfnál (SOS Gyermekfalu) is, amelyet egy lakóépületek építését célzó adománygyűjtő akció is kísér. A maratoni utazást a www.id3-deutschlandtour.com oldalon lehet élőben követni. A stuttgarti médiaegyetem (HdM) hallgatói minden nap bejegyzésekkel, fényképekkel és videókkal dokumentálják az utazást.

A maratoni turné egyéb támogatói

ADS-TEC Energy, Alpitronic, CAR-connect, E.ON Drive, has·to·be gmbh, Infineon Technologies, Intercity Hotel, MOON, Steigenberger Hotels & Resorts, Tank & Rast, We Charge, valamint a Volkswagen Group

A Hankook Tire vállalatról 

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 20.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Ausztriában, Csehországban, Franciaországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Törökországban és Ukrajnában vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 34 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az IATF 16949:2016. minőségi, ISO 14001:2015. környezetvédelmi, ISO 22301 üzletmenet-folytonossági és az ISO 45001:2018. munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági tanúsítványokkal.

www.hankooktire.com/hu    


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; VW ; Hankook Tire

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.