Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens Mobility nyerte a 2020. évi Német Mobilitási Díjat


2020.10.07
Forrás: Siemens Mobility Hírek
A digitálisan hálózatba csatlakoztatott Rajna-Ruhr Express (RRX) meggyőzte a szakértő zsűrit

A Siemens Mobility "RRX – digitálisan és optimálisan hálózatba csatlakoztatott" projektje elnyerte a Német Mobilitási Díjat 2020-ban. A projektet magas rangú szakértőkből álló zsűri mintegy 300 pályázó közül választotta ki. A zsűri szerint a projekt értékes hozzájárulás a rugalmas, teljes mértékben hálózatba rendezett és jövőorientált mobilitás eléréséhez és ragyogó példája az üzleti vállalkozásoknak otthont adó Németország erejének.
 
"Az RRX projekt révén sikerrel valósítottunk meg egy digitálisan hálózatba csatlakoztatott nagyteljesítményű mobilitási megoldást a Rajna-Ruhr régióban élő mintegy tíz millió ember számára" mondta Gerhard Greiter, a Siemens Mobility Északkelet Európai Vezérigagatója. "Ebben a projektben minden digitálisan hálózatba van kötve: vonatok, szervizközpontok, logisztikai központok és az alkalmazottak. A vonatok jobb menetrendi pontossága és közel 100 százalékos rendelkezésre állása kiemeli a projekt sikerét."
 
A Rajna-Ruhr Express projekt már méreteinél fogva és az innováció mértéke miatt is egyedülálló. Ugyanaz a forrás biztosítja a vonatokat és a karbantartást. A Siemens Mobility összesen 84 korszerű Desiro HC regionális vonatot szállít és 2050-ig vállalja karbantartásukat és javításukat is. A megrendelésben szereplő utolsó vonatot idén szállítják ki. Az RRX egy igazi regionális projekt: A gyártást, a teszteket és a karbantartást a Siemens észak-rajna-vesztfáliai telephelyein végzik.
 
A Német Mobilitási Díjról
 
Az idei innovatív mobilitási verseny mottója: "Intelligens utazás: Együtt. Hálózatban. Mozgásban." Több mint 300 startup, cég, üzleti szövetség és kutatóintézet nyújtotta be projektjeit az idei díjra szerte Németországban. A verseny tíz nyertesét az üzleti élet, a tudományok, a társadalom és a politika magas rangú szakértőiből álló zsűri választotta ki. Az ünnepi díjátadó ünnepségre novemberben kerül sor.
 
A kezdeményezők: "Németország – Az ötletek földje" és a Szövetségi Közlekedési és Digitális Infrastruktúra Minisztérium
 
A közösen szponzorált Német Mobilitási Díjjal, a "Németország – Ötletek földje" kezdeményezés és a Szövetségi Közlekedési és Digitális Infrastruktúra Minisztérium intelligens mobilitási megoldásokat és digitális innovációkat mutat be a szélesebb nyilvánosság számára. A Deutsche Bahn és a Német Közlekedési Vállalatok Szövetsége (VDV) partnerek a pályázatban.

www.siemens.hu    


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.