Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Functions on Demand – Az egyéni kialakítási lehetőségek új formája


2020.10.09
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
- Bizonyos funkciók a kiszállítást követően is bármikor megrendelhetők
- Elindul a digitális kiegészítő ajánlatok új AudiPay fizetési szolgáltatása
- Jelenleg nyolc modellsorozathoz elérhető, s további modellek és piacok következnek

Ingolstadt/Budapest, 2020. október 9. – Norvégiai és németországi ügyfeleinek kínál elsőként lehetőséget az Audi bizonyos funkciók akár az autó megvásárlása utáni, igény szerinti megrendelésére – új távlatokat nyitva a gépkocsik egyéni kialakítása előtt. A foglalás online-úton, a myAudi oldalon keresztül történhet. Functions on Demand szolgáltatásával az Audi újabb következetes lépést tett a harmonikus digitális ügyfélélmény felé.

Az első kapcsolatfelvételtől a tanácsadáson és a kiszolgáláson át, egészen a vásárlásig – az Audi már ma hálózatba kapcsolja ügyfelei számára a fizikai és a digitális világot, s Functions on Demand szolgáltatásával a vállalat újszerű rugalmasságot kínál számukra autóvásárláskor. Eddig az autó megrendelésekor kellett konfigurálniuk a kívánt extrafelszereléseket, mostantól viszont a világítás, a vezetői segédrendszerek és az infotainment területein a vásárlás után is rugalmasan, igény szerint rendelhetnek meg funkciókat. Ennek során különböző futamidők állnak az ügyfelek rendelkezésére. A Functions on Demand jelenleg a tisztán elektromos hajtásrendszerű e-tron modellek, valamint az A4, A5, A6, A7, illetve Q5, Q7 és Q8 sorozatok aktuális modelljeihez áll rendelkezésre, de a későbbiekben további modellsorozatokra és funkciókra is kiterjed majd.

A megrendelhető funkciók választéka járműmodelltől és piactól függ. Az Audi e-tron és az e-tron Sportback esetében például az ügyfelek a Világítás csomag részeként automatikus távolsági fénnyel működő Matrix-LED fényszórókra frissíthetik fel a LED-fényszórókat. Az Infotainment csomagban az MMI Navigációs rendszer plusz és az Audi smartphone interface szerepel.

Kényelmes és különösen rugalmas

Ha az ügyfél először meg szeretne ismerni egy adott funkciót, egyszeri alkalommal egyhónapos tesztfázist foglalhat, amelyet már ez idő alatt is személyes igényeinek megfelelően hosszabbíthat meg. Ha az ügyfél nem kíván hosszabbítani, foglalása a választott ciklus végén aktív lemondás nélkül, automatikusan lejár. A megrendelt funkciók mindig egy-egy konkrét gépkocsihoz kapcsolódnak, amelynek továbbértékesítése esetén is aktívak maradnak a fennmaradó futamidőre, így a következő tulajdonos szintén használhatja, s igény szerint további funkciókkal is kiegészítheti őket. Mindez tovább növeli az autó értékét a használtautók piacán.

A megrendelés és a fizetés az alkalmazáson keresztül vagy a myAudi internetes portálon történik, amely során kiemelt fontosságú a tranzakciók biztonságos feldolgozása. A megrendelési folyamat lezárultával az Audi IT-backend a mobilhálózaton keresztül szignált adatcsomagot küld az autóba, s a jármű legközelebbi indításakor már rendelkezésre áll az adott funkció.

Újdonság – Audi connect csomagok és új szolgáltatások foglalása a myAudi oldalán

Ugyancsak a myAudi oldalán hosszabbíthatók meg az adott gépkocsihoz rendelkezésre álló Audi connect csomagok, illetve rendelhetők meg új Audi connect funkciók. Az ügyfelek itt is különböző futamidőket választhatnak az egyes digitális termékekhez.

AudiPay – a kiegészítő digitális szolgáltatások globális fizetési és elszámolási platformja

A Functions on Demand rendszerével együtt indítja el AudiPay platformját is az Audi. Az ügyfelek a vállalatcsoporthoz tartozó VW Payments S.A. fizetési szolgáltatóval felvett biztonságos kapcsolaton keresztül, a platformhoz rendelt hitelkártyájukkal vásárolhatnak és fizethetnek ki digitális szolgáltatásokat autójukhoz. A jövőben további fizetési szolgáltatók, például a PayPal, a Klarna vagy más helyi fizetési megoldások is szerepelnek a tervekben. Németország és Norvégia mellett rövidesen mintegy húsz további európai piacon is fizethetnek az ügyfelek digitálisan, az AudiPay használatával. Ennek során első helyen áll az ügyféladatok védelme, az AudiPay a teljes fizetési folyamat során garantálja a biztonságot és az előírások betartását (Compliance).

Új üzleti területek feltárása

Olyan digitális szolgáltatásai, mint a Functions on Demand, jelentősen hozzájárulnak a négykarikás márkánál a digitalizációhoz, további piaci lehetőségeket nyitva és az ügyfelek még egyénibb megszólítását téve lehetővé. A Functions on Demand révén a márkakereskedők előtt is új üzleti terület nyílik, az ügyfeleik aktuális autójába illeszkedő funkciók megrendelésének közvetítéséért ugyanis bónusz jár számukra.

Az utólagosan aktiválható funkciók hardver-hátterét minden modellbe már gyárilag beépítik, így azok teljes élettartama alatt rendelkezésre áll, az ügyfelek azonban csak az autóvásárláskor vagy a későbbiekben megrendelt funkciókért fizetnek.

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2019-ben az Audi Csoport összesen mintegy 1,845 millió Audi gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu 


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; IT, informatika ; Internet

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.