Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

*Beszéljünk a haladásról!*: nemzetközi közönséget inspirál az Audi a Bits & Pretzels konferencián


2020.10.15
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
- Az Audi egy virtuális színpadon hozza össze a szakértőket Pekingtől Münchenig
- Hozzáadott érték a startup közösség számára, köszönhetően a new leadership és a koronavírus kapcsán megjelenő digitális üzleti modellek és trendek témakörben folytatott nyitott beszélgetéseknek

- Hildegard Wortmann, az Audi igazgatótanácsának az értékesítésért és marketingért felelős tagja: „A koronavírus a digitalizáció és egyben a vezetői kultúra új értékeinek katalizátora: a szenvedélyes vezetés most minden eddiginél fontosabb eleme az üzleti sikernek.”

Ingolstadt/Budapest, 2020. október 12. – „Beszéljünk a haladásról!” mottóval meghirdetett eseményre az Audi a világ minden részéről hívott szakembereket, hogy a Bits & Pretzels eseményén övék legyen a virtuális színpad. Ahhoz, hogy a startup közösség számára hozzáadott értéket kínáló, aktív partner legyen, az Audi és vendégei olyan kérdéseket válaszoltak meg, mint például: A mai világban melyek a siker összetevői a leadership tekintetében? A branding hogyan tud fenntartható módon értéket teremteni? Illetve milyen sikeres nemzetközi üzleti modellek inspirálják a startup közösséget? Több, mint 3.000 résztvevő kapcsolódott be az Audi virtuális programjába és tette hozzá a maga ismereteit az online beszélgetéseken keresztül.

Technológiai csapatok, kreatív gondolkodók, vállalkozókedvűek – az idei évben ismét azok vettek részt a Bits & Pretzels szeptember 27. és október 2. között megrendezett programján, akik inspirációra vágytak és ötleteik illetve startup tevékenységük számára kapcsolatokat kerestek. Szeptember 30-án délután az Audi invitálására a résztvevők számos eseménybe kapcsolódhattak be a virtuális színpadon. Indításképpen Hildegard Wortmann, az Audi igazgatótanácsának az értékesítés és marketing területekért felelős tagja és Cawa Younosi, az SAP Deutschland HR vezetője beszélgetett, témájuk pedig a new leadership és a jelenlegi időszak tanulságai voltak. „A koronavírus a digitalizáció és egyben a vezetői kultúra új értékeinek katalizátora.” – jelentette ki Hildegard Wortmann a beszélgetés során. „Egy bátor irány kijelölése, a csapattal együtt a kihívásokon keresztül történő közös fejlődés, új lehetőségek megragadása – tulajdonképpen a szenvedélyes vezetés - most minden eddiginél fontosabb eleme az üzleti sikernek.”

Henrik Wenders, az Audi márka rangidős alelnöke részletezte a sikeres márkaépítés módját. Ennek csúcspontjaként most először engedett bepillantást az Audi márkakampányának reklámfilmjébe, amely a négykarikás márka számára világszerte egy új korszakot nyit meg.

A Bits & Pretzels fesztivál 2014. óta ad találkozási lehetőséget az alapítók, befektetők, lelkes startup rajongók és a startup szektor további döntéshozói számára. A koronavírus járvány miatt az idei évben az esemény virtuális formában került megrendezésre. A digitális „Bits & Pretzels Networking Week” névre hallgató eseményt angol nyelven élőben lehetett követni szeptember 27. és október 2. között. Az Audi 2018. óta együttműködő partnere a fesztiválnak.

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2019-ben az Audi Csoport összesen mintegy 1,845 millió Audi gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu 


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; IT, informatika ; Internet

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.