Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A TRATON és a Hino E-Mobility közös vállalkozást indít


2020.10.28
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Haszonjárművek Sajtóközlemény
- Aláírták az e-mobilitási termékekre vonatkozó közös vállalati megállapodást
- A Hino és a TRATON együttműködnek a fenntartható közlekedésért a 2018-ban megkezdett stratégiai partnerségre építve

- A Hino elnök-vezérigazgatója, Shimo: „Vezető haszongépjármű-gyártóként egyesítjük erőinket, hogy a legnagyobb értéket nyújtsuk az ügyfeleknek az elektromos hajtású haszonjárművek közös tervezésével."
- A TRATON vezérigazgatója, Gründler: " Ez az új közös vállalkozás Hino partnerünkkel a következő fontos lépés az elektrifikációban, tovább folytatva küldetésünket."

München / Tokió, 2020. október 28. - A TRATON SE (TRATON) és a Hino Motors, Ltd. (Hino) az e-mobilitásról írt alá közös vállalati létrehozásáról szóló megállapodást, hogy olyan e-mobilitási termékeket tervezzenek és gyártsanak, amelyek a két vállalat stratégiai partnerségére alapozva a legmagasabb értékeket kínálja az ügyfelek számára. A TRATON és a Hino egyesítik erőiket,  hogy ennek eredményeként elektromos járműveket fejlesszenek ki, beleértve az akkumulátoros elektromos járműveket (BEV), az üzemanyagcellás járműveket (FCV) és a releváns alkatrészeket, valamint közös EV-platformokat hoznak létre, beleértve a szoftvereket és interfészeket is. Mindkét vállalat tapasztalt szakembereiből csapatot hoznak létre, és megkezdik működésüket Södertäljében (Svédország) majd második lépésként Tokióban (Japán) is. A TRATON és a Hino összefognak, hogy lerövidítsék a jövőbeli e-mobilitási termékek fejlesztési idejét az akkumulátoros és üzemanyagcellás technológiával egyaránt. A két vállalat meg van győződve arról, hogy a jövőben mindkét technológiára szükség lesz.

Yoshio Shimo, a Hino Motors, Ltd. elnök-vezérigazgatója elmondta: „Örülök, hogy a közös beszerzési vállalkozásunk után tovább erősíthetjük a TRATON-nal való szinergiánkat az e-mobilitás terén, segítve a globális CO2-kibocsátás csökkentését és a globális felmelegedés elleni küzdelmet. Vezető haszongépjármű gyártóként egyesítjük erősségeinket, hogy az elektromos hajtású haszonjárművek közös tervezésén keresztül a legnagyobb értékű elektromos járműveket kínáljuk az ügyfelek számára."

Matthias Gründler, a TRATON GROUP vezérigazgatója elmondta: „A TRATON küldetése, hogy gondosan egyensúlyba hozza az emberek, a bolygó és a teljesítmény érdekeit. Ez az új közös vállalkozás Hino partnerünkkel a következő fontos lépés az elektrifikációban, tovább folytatva küldetésünket. " Gründler megismételte a TRATON GROUP azon célját, hogy 2025-ig 1 milliárd eurót fektessen be az elektrifikációba.

Hino és a TRATON még 2018-ban írt alá megállapodást, amelynek célja a kölcsönösen előnyös stratégiai hosszú távú partnerség kialakítása azon elv alapján, hogy az ügyfeleknek a lehető legmagasabb értéket kínálják, 2019-ben létrehoztak egy közös beszerzési vállalkozást, és most megszilárdították együttműködésüket az e-mobilitás terén. A két vállalat abban is megállapodott, hogy feltárják egymás képességeit, és megvizsgálják az együttműködés további lehetőségeit a technológia más jövőbeli területein.

A Volkswagen Haszonjárművek
„Világszerte a legjobb szállítási megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek”
A Volkswagen Haszonjárművek a Volkswagen-csoport önálló márkájaként globálisan fejleszt, gyárt és értékesít könnyűkategóriájú haszongépjárműveket. Termékei között szerepel a Transporter, a Caddy, a Crafter és az Amarok sorozat. Ügyfeleivel konzultálva a Volkswagen Haszonjárművek színvonalas járműkoncepciókat, valamint telematikai és logisztikai megoldásokat kínál, mégpedig a természeti erőforrások kímélése és a lehető legmagasabb színvonalú gazdaságosság jegyében. A márka 2018-ban mintegy 499,700 könnyűkategóriájú haszonjárművét értékesítette, amelyek Hannoverben (Németország), Poznańban (Lengyelország), és Wrześniában (Lengyelország) készültek. A Volkswagen Haszonjárművek világszerte több mint 21 ezer munkatársat foglalkoztat.

www.vwh.hu    


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; VW

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.