Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Az ABB Adaptive Execution™ ajánlatával igyekszik csökkenteni a költségeket és növelni a tőkeberuházási projektek értékét


2020.10.30
Forrás: ABB, Hírek
Az ABB új, agilis ipari projektmegvalósítási módszer bevezetésével segíti az energiavásárlókat a kihívásokkal teli piaci körülményekhez való alkalmazkodásban.

Várhatóan akár 40 százalékkal képes csökkenteni a tőkeberuházásokat, és mintegy 30 százalékkal lerövidíti a tervezett szállítási időket.

Az ABB Adaptive Execution™ egyetlen leegyszerűsített projektmegvalósítási megoldásban egyesíti a szakértői csoportokat, az új technológiákat, az agilis folyamatokat, a megosztott tudásanyagot és a jól bevált módszertanokat a jelentős tőkeberuházási projektek összes résztvevője számára.

Az energiaszektorban nem szokatlan, hogy a nagy tőkeigényű projektek jelentősen túllépik a költségvetést és megvalósításuk határideje is jelentősen kitolódik. Az ABB Adaptive Execution™ orvosolja azokat a kevésbé hatékony tényezőket, amelyek költség- és a határidők túllépéséhez vezetnek. Nagyobb átláthatóságot biztosít a projekt különböző szintjei között, és a projektek értékének jelentős javulását eredményezi az energiaágazatban. A digitalizálást és az együttműködést középpontba helyező módszerrel az Adaptive Execution™ várhatóan akár 40 százalékkal csökkenti az automatizáláshoz köthető tőkeberuházásokat, mintegy 30 százalékkal lerövidíti a szállítási időket és 40 százalékkal a projekt elindításra fordított órák számát.

Virtualizálás alkalmazása révén, az Adaptive Execution mellett a továbbiakban nincs szükség a helyszíni mérnöki tervezésre, illetve lecsökken a vezérlő és automatizálási rendszerek fizikai hardverigénye is. A hardver és szoftver szétválasztása révén, az Adaptive Execution lecsökkenti az időszükségletet, a konfiguráció összköltségét, és akár 85%-kal a projekt telepítésére, üzembe helyezésére fordított mérnöki órák számát is.

Peter Terwiesch, az ABB Industrial Automation elnöke így nyilatkozott: „A 2020-as év a teljes energetikai szektort globálisan érintette. A csökkenő olajárak, a karantén okozta jelenlegi lezárások miatt, és a megújuló energia befektetések iránti növekvő érdeklődésnek köszönhetően a vállalatok olyan új lehetőségeket keresnek, amelynek segítségével kulcsfontosságú projektjeiket hatékonyan tervezhetik, megvalósíthatják, illetve alacsony működési ráfordítással csökkenthetik. azok kockázatait A digitalizáció előnyeit kihasználva az ABB Adaptive Execution™ választ jelent erre az igényre, segítségével a tőkeberuházási projektek már ebben az új környezetben lehetnek sikeresek.”

https://www.youtube.com/watch?v=9AGZKFus3DI&feature=emb_logo  
ABB Adaptive Execution™ ; 1:35 

A standardizált, megismételhető folyamatokkal kombinált, hatékony moduláris felépítés kihasználásával, illetve az infrastruktúrák, eszközök és erőforrások megosztott és hatékony kiaknázásával, az ABB Adaptive Execution™ centralizálja a projekt résztvevői közötti együttműködést a projekt kigondolásától kezdve, annak sikeres megvalósításáig.

Brandon Spencer, az ABB Energy Industries elnökének véleménye szerint: „Az Adaptive Execution megváltoztatja majd az ügyfelek, a tervezési, beszerzési, építési (EPC) vállalkozók és a szolgáltatók közötti interakció módját. Ügyfeleink számára úgy nyújthatunk nagyobb üzleti értéket, ha olyan környezetet teremtünk, amelyben mindenki magabiztosan képes elvégezni saját feladatát, ezáltal lehetővé téve, hogy a projektcsoportok rövidebb idő alatt nagyobb teljesítményt nyújtsanak. Ez a projektek általános sikerének záloga.

Az ABB egy virtuális ügyféltalálkozó és sajtókonferencia vendéglátójaként jelenti be az ABB Adaptive Execution™ globális bevezetését, október 20-án, közép-európai idő szerint 15:00 és 16:30 között. Az eseményen vendégelőadóként vesz részt Josh Linkner, vállalkozó, befektető és a New York Times bestseller szerzője.

Minden résztvevő exkluzív hozzáférést kap az ABB Adaptive Execution™ virtuális laborjához, ahol megtapasztalhatják a megoldás legfontosabb jellegzetességeit: Vízió; Hatékonyság; Együttműködés; Teljesítőképesség és Teljesítmény; virtuális felületeken. Amennyiben részt kíván venni, kérjük, itt regisztráljon:
https://new.abb.com/oil-and-gas/events/events-in-2020/abb-adaptive-execution-media-event/  

Az ABB Industrial Automation, az ABB ipari automatizálásra szakosodott üzletága, termékek, rendszerek és megoldások széles választékával áll a feldolgozóipari és a hibrid ágazatokban működő gazdasági szereplők rendelkezésére. Ebbe a körbe tartoznak többek között iparág-specifikus integrált automatizálási, villamosítási és digitális megoldások, vezérlési technológiák, szoftver- és élettartam-szolgáltatások, valamint méréstechnikai, analitikai, tengerészeti és turbófeltöltő megoldások. Az ABB Industrial Automation üzletága a globális piac 2. számú szereplője. A szakterület mélyreható ismeretével, tapasztalatával és szakértelmével, az ABB Industrial Automation segíti ügyfeleit versenyképességük fokozásában, beruházásaik megtérülési mutatóinak javításában, valamint tevékenységeik biztonságos, intelligens és fenntartható működtetésében.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) vezető, globális technológia társaságként ösztönzi a társadalom és az ipar átalakulását egy még eredményesebb, fenntarthatóbb jövő irányába. Elektronikai, robotikai, automatizálási és mozgatás-technikai portfoliójának szoftverhez csatlakoztatásával az ABB kitolja a technológia határait, hogy a teljesítményt új szintre emelje. A kiválóság több, mint 130 évre nyúló történetével, jelenleg az ABB sikerének mozgatórugója mintegy 110 000 tehetséges alkalmazottja, a világ 100 országban. www.abb.com  

Magyarországi vállalata, az ABB Kft. 1991-ben alakult, és azóta az egyik vezető szállítóként van jelen a hazai közmű, valamint energetikai szektorban.

ABB weboldal: http://new.abb.com/hu   

Facebook oldal: https://www.facebook.com/ABBMagyarorszag   

Instagram: abb_magyarorszag   

YouTube: https://www.youtube.com/ABBMagyarorszag  

www.abb.hu   


NEWS: ; Robot, automatika ; IT, informatika ; YouTube ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; ABB

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.