Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A FANUC 1400 robotot szállít a VW-hez Az ipari robotgyártó az emdeni és chattanoogai üzemeket látja el robotjaival


2020.11.03
Forrás: FANUC, Sajtóhír
Az automatizálási specialista és ipari robotgyártó támogatja a Volkswagent a jövőorientált hajtástechnológiák bővítésében.

A vállalat összesen mintegy 1.400 robotot szállít a VW gyáraiba a németországi Emdenbe és az Egyesült Államokbeli Chattanoogába, mely robotokat karosszéria- és akkumulátorgyártásban fogják használni. "Az elektromos járművek gyártása miatt megváltoztak a robot technológiával szemben támasztott követelmények" - mondja Ralf Winkelmann, a FANUC Deutschland GmbH ügyvezető igazgatója. "A széles termékválasztékunknak köszönhetően megbízhatóan és rugalmasan reagálhatunk rájuk."

Az emdeni VW telephelyet az autóipar egyik legmodernebb telephelyévé alakítják. 2022-től több mint 800 FANUC robot gyártja majd ott új generációs VW e-járműveket, míg a chattanoogai gyárat a bővítéssel együtt a VW észak-amerikai e-jármű gyártásának központjává teszik. 2022-től a chattanoogai gyár hozzávetőlegesen 600 további FANUC robotot fog alkalmazni.

A FANUC európai képviselete már több mint 40 éve működik. A vállalat világszerte korlátlan ideig kínál karbantartási és pótalkatrész-szolgáltatást minden FANUC termékhez. Ezzel az ígérettel győzzük meg ügyfeleinket, akik rugalmas és egyben fenntartható automatizálási megoldásokra támaszkodnak" - mondja Winkelmann, a németországi ügyvezető igazgató. "Ügyfeleink tehát stabilan, megbízhatóan működő termelést tudhatnak magukénak, amikor termékeinket használják".

Annak érdekében, hogy a FANUC megtarthassa az ígéretét a termékei teljes életciklusára szóló támogatással, leányvállalataival és szerviz lokációival lefedi egész Európát, helyi raktárkészleteken felül egy 40.000 négyzetméteres áru- és alkatrészraktárral rendelkezik, valamint magas szakmai színvonalú karbantartási és javítási szolgáltatással.

A FANUC szerviz mérnökei akár éjjel is elhárítják a fennakadást jelentő hibát, hogy a termelésleállás mihamarabb megoldódjon. Világszerte a vállalat a CNC vezérlők és az ipari robotok vezető szállítója, évtizedes tapasztalattal rendelkezik a gyártósorok automatizálásában. A FANUC több mint 100 robotmodellt kínál, - köztük hét kollaboratív modellt- , melyen felül megmunkálóközpontok, huzalszikra- forgácsoló gépek, fröccsöntő gépek és lézerek szintén a termékportfólió részét képezik.

www.fanuc.eu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika ; CNC ; Fém, gépipar ; Lézer ; Műanyag ; Logisztika ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; FANUC

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.