Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Piacra lép az első teljesen elektromos SEAT MÓ eScooter 125


2020.11.02
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- A SEAT első teljesen elektromos robogója hatékony kényelmet, szórakoztató vezetési dinamikát és nulla károsanyag-kibocsátást biztosít

- A SEAT MÓ eScooter 125 formája éles vonalakkal és letisztult megjelenéssel tűnik ki, amelyet az exkluzív matt szín változatok hangsúlyoznak ki.
- A SEAT MÓ eScooter 125 egy 7 kW (csúcsteljesítmény: 9 kW) elektromos motort és 5,6 kWh lítium-ion akkumulátort ötvözve akár 137 km-es hatótávolságra is képes egyetlen feltöltéssel
- A SEAT MÓ eScooter 125 hordozza a SEAT DNS-t, és tökéletesen megfelel a városi feltételeknek, mindössze 3,9 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 50 km/h-ra, míg végsebessége 95 km / h.
- Az újratöltés egyszerű; a cserélhető akkumulátor otthon háztartási aljzatról vagy nyilvános töltőkben is tölthető

A mobilitási igények változnak, mivel egyre többen élnek és dolgoznak a városi környezetben, és a személyre szabottabb közlekedés iránti vágy egyre növekszik. A SEAT érzi a változásokat, és bár továbbra is elkötelezett a járműgyártás mellett, nagyra értékeli az új megoldások iránti kereslet növekedését, ezért bővíti portfólióját, hogy megfelelő válaszokat adhasson ebben a változó világban.

"A világ változik, és a mobilitás megközelítésének is változnia kell vele, különösen a városi környezetben" - mondta Lucas Casasnovas, a SEAT MÓ igazgatója. "A SEAT MÓ eScooter 125 megmutatja a márka eltökéltségét, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek. Ez merész lépés, de most erre van szükség."

A SEAT MÓ eScooter 125 a márka első teljesen elektromos motorkerékpárja, melynek tervezésénél fontos volt, hogy kényelmet és egyszerűséget biztosítson a túlterhelt városokban közlekedők számára.

Mivel Barcelonában a legmagasabb az egy főre jutó motorkerékpárok száma Európában, a város tökéletes hely a kétkerekű mobilitási hagyományok folytatásához egy olyan járművet kínálva, amely demokratizálja az elektromos és fenntartható mobilitást, illetve megfelel a jövőnk igényeinek. Egy olyan időszakban, amikor a mobilitás megváltoztatja és formálja az emberek mindennapi életét, valamint a nagyvárosi területek fejlesztését, a SEAT felelőssége és elkötelezettsége szövetségre lépni a városokkal, hogy hatékonyabbá, fenntarthatóbbá és biztonságosabbá tegyék a mobilitást. Ebben az összefüggésben avatta fel idén a cég a CASA SEAT-ot.

A Barcelona szívében található CASA SEAT a márka tisztelgése a 70 évvel ezelőtt született város előtt. Ezt a teret azzal a céllal hozták létre, hogy a SEAT MÓ által vezetett városi mobilitás központjává váljon, és az érdekelt felekkel közösen segítsen megoldásokat találni, valamint együttesen kezelni a mai kihívásokat.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;