Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Az idei évben is a Szerethető Munkahelyek között a Continental!


2020.11.20
Forrás: Continental, Hírek
Budapest, 2020. november 20. - A Dreamjo.bs az idei évben is meghirdette a Szerethető Munkahelyek Díjat, hogy megtalálják Magyarország legvonzóbb munkahelyeit.

Az elmúlt években is több száz hazai munkáltatót megmozgató versenynek idén országszerte közel 1.100 hazai és erdélyi vállalat indult neki, arról pedig, hogy közülük melyek kerüljenek a TOP 135 közé, több tízezer szavazat döntött!

A megmérettetésben részt vevő a cégek közül a Continentalt immár harmadik egymást követő évben ismét Szerethető Munkahelynek választották nagyvállalati kategóriában a szavazók véleménye alapján.

Bizalom, cselekvés szabadsága, versenyszellem és egymásért. Ez a Continental négy vállalati alapértéke, melyeket munkatársaink is sajátjuknak éreznek a mindennapokban. Meggyőződésünk, hogy csak ilyen értékek által formált környezetben lehet létfontosságú és úttörő jelentőségű szolgáltatásokon, megoldásokon keresztül értéket létrehozni. Az idei évben az „egymásért” értékünk megmutatja igazi erejét, hiszen eddig nem tapasztalt kihívással kell együtt megküzdenünk, amelyet világszerte jelen lévő pandémia idézett elő.

Köszönjük munkatársainknak, hogy vigyázunk egymás egészségére és összefogunk a nehéz időkben is!

www.continental.hu   


NEWS: ; Ipari hírek ; Continental

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.