Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Robert Buttenhauser az Audi Hungaria motorgyártásért felelős új igazgatósági tagja


2020.11.30
Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
2021. január 1-től Robert Buttenhauser az AUDI HUNGARIA Zrt. motorgyártásért felelős új igazgatósági tagja.

Az eddigi motorgyártásért felelős igazgatósági tag a Volkswagen AG-hoz igazol Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Robert Buttenhauser az Audi Hungaria kiváló ismerője és korábbi tevékenységei során hozzájárult a magyarországi motorgyár felépítéséhez” 

Győr, 2020. november 26. – 2021. január 1-től Robert Buttenhauser az Audi Hungaria motorgyártásért felelős új igazgatósági tagja. Az okleveles gyártástechnológus 1995-ben az AUDI AG-nál kezdte meg karrierjét és immár 25 éve különböző funkciókban dolgozik az Audi Konszernnél. Thoralf Hanscheltől veszi át az igazgatói pozíciót, aki két rendkívül sikeres év után a Volkswagen AG-hoz igazol, ahol december 1-jei hatállyal a Volkswagen Group Components Motor- és öntöde üzleti területének vezetői pozícióját veszi át.

Robert Buttenhauser az Audi Hungaria kiváló ismerője, aki korábbi funkcióiban tevékenyen részt vett a magyarországi motorgyár felépítésében. Szívből örülünk a gyártástervezés, a belső égésű és a villanymotorok hajtástechnológiái, valamint a motorgyártás területén szerzett szakértelmének és tapasztalatának”, mondta Alfons Dintner, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke.

A vállalat új igazgatósági tagja, Robert Buttenhauser 1969-ben született Fürthben. Az okleveles gyártástechnológus 1995-ben kezdte meg karrierjét az AUDI AG-nál. A járműgyártás területén betöltött első állomásokat és különböző motorgyári feladatokat követően Buttenhauser az Audi Hungariánál több minőségbiztosítási projektekért volt felelős a gyártásban, valamint felépítette a motorgyártás üzemmenedzsment funkcióját. Ezt követően a komponensgyártás minőségügyi területének irányítását vette át, és az ingolstadti járműgyárba irányuló szállítások lebonyolításáért, valamint az Audi Konszern motorszállításainak koordinációjáért felelt, mielőtt az Audi Hungariánál a vásárolt alkatrészek, a mérőhelyiségek és a laboratóriumok minőségügyi területének vezetője lett. 2010 óta Buttenhauser a VW silaói motorgyárának tervezéséért, majd további motorprojektekért volt felelős Győrben, illetve a VW nemzetközi telephelyein Kínában és Indiában. 2017 óta a járműhajtások és futóműkomponensek tervezését irányítja az AUDI AG-nál. Robert Buttenhauser házas és két gyermeke van.

Szeretnék köszönetet mondani Thoralf Hanschelnek, az Audi Hungariánál végzett kimagasló teljesítményéért. Az elmúlt két évben odaadással vitte előre a transzformáció folyamatát a motorgyártás területén, és az elektromos motorok gyártásának felfutásával nagymértékben hozzájárult az Audi Hungaria és az egész vállalatcsoport elektromos átalakulásához. Irányítása alatt sikeresen valósult meg a motorgyártási folyamatok digitalizációjának következő szintje, ami hozzájárult a vállalati célok eléréséhez. Sok sikert kívánok Thoralf Hanschelnek új feladatához, aki új felelősségi területén is az Audi Hungaria fontos partnere marad”, hangsúlyozta Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

www.audi.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; Ipari hírek ; Ipari cégek

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.