Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Aranyérem a VW T6.1-nek, mint a legbiztonságosabb kisbusznak


2020.12.17
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Haszonjárművek Sajtóközlemény
- Az EuroNCAP 19 kishaszonjármű biztonsági tesztjét végezte el
- A T6.1 Transporter „meghatározza a referencia értéket a könnyű haszongépjárművek számára”
- A T6.1-hez a vezetőt támogató rendszerek széles választéka áll rendelkezésre

Hannover/Budapest, 2020. december 17. – Az európai közlekedési minisztériumokból, autóklubokból, biztosítói szövetségekből és kutatóintézetekből álló Euro NCAP konzorcium éppen 19 könnyű haszongépjármű biztonságát tesztelte. A tesztek az aktív biztonsági rendszerek elérhetőségére és működésére összpontosítottak. A Volkswagen Haszongépjárművek Transporter T6.1 típusa került az első helyre - és ennek következtében elnyerte az Euro NCAP aranyérmet.

Az online kereskedelem fellendülése a szállítási szolgáltatások iránti kereslet növekedéséhez vezetett. Ennek eredményeként az utakon növekszik a kisteherautók száma. Jó ok arra, hogy az NCAP konzorcium felmérje és értékelje a B és C / D kategóriájú kisteherautók által kínált, legfeljebb 3,5 tonna megengedett össztömegű kisteherautók által kínált vezetősegítő rendszerek elérhetőségét és működését.

A kiterjedt tesztelés után az NCAP arra a következtetésre jutott, hogy a Volkswagen Haszongépjárművek Transporter T6.1 változata mutatja a legjobb eredményt: „A Transporter lehetőséget kínál a fogyasztóknak arra, hogy sokféle, jól teljesítő biztonsági funkciót vásároljanak, és ezzel kiérdemli az aranyérmet az Euro NCAP tesztjein. A Transporter 2021-ben a kereskedelmi kisáruszállítók között magasra helyezi a lécet a konkurensek számára. ”

A T6.1-es sorozatban a vezetőt segítő rendszerek széles választéka áll rendelkezésre. Számos biztonsági és asszisztens funkciót tartalmaznak, hogy megfeleljenek az adott ügyfél igényeinek. Ezek a sávtartó asszisztenstől és a városi vészfékezés funkcióval ellátott Front Assist-tól kezdve egészen a sebességkorlátozóval rendelkező adaptív sebességtartó automatikáig (ACC) terjednek.

A Volkswagen Haszonjárművek
„Világszerte a legjobb szállítási megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek”
A Volkswagen Haszonjárművek a Volkswagen-csoport önálló márkájaként globálisan fejleszt, gyárt és értékesít könnyűkategóriájú haszongépjárműveket. Termékei között szerepel a Transporter, a Caddy, a Crafter és az Amarok sorozat. Ügyfeleivel konzultálva a Volkswagen Haszonjárművek színvonalas járműkoncepciókat, valamint telematikai és logisztikai megoldásokat kínál, mégpedig a természeti erőforrások kímélése és a lehető legmagasabb színvonalú gazdaságosság jegyében. A márka 2018-ban mintegy 499,700 könnyűkategóriájú haszonjárművét értékesítette, amelyek Hannoverben (Németország), Poznańban (Lengyelország), és Wrześniában (Lengyelország) készültek. A Volkswagen Haszonjárművek világszerte több mint 21 ezer munkatársat foglalkoztat.

www.vwh.hu    


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; VW

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.