Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Kelvin van der Linde az Audi színeiben áll rajthoz a Formula E virtuális világában


2021.01.28
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
- Hat futam: a „Formula E Accelerate” január 28-án veszi kezdetét
- Profi versenyzők és eSport pilóták szállnak versenybe a 100.000 eurós pénzdíjért
- Az Audi pilótája, van der Linde: „Nagyszerű műsort akarunk a rajongóknak kínálni”

Ingolstadt/Budapest, 2021. január 28. – Egy hónappal az új szezon kezdete, az első, Rijádban (Szaúd-Arábia) rendezett verseny előtt a Formula E virtuális bajnokságának egy új kiadásával jelentkezik. A „Formula E Accelerate” néven futó eseményen a résztvevők szimulátoron mérkőznek meg egymással január 28-tól. Az Audi Sport ABT Schaeffler az Audi család egyik profi autóversenyzőjét, Kelvin van der Lindét jelöli a megmérettetésre.

150 piacon több, mint 70 millió megtekintéssel illetve több ezer online és nyomtatott sajtóban megjelenő cikkel a virtuális Formula E bajnokság első szériája óriási siker volt tavaly tavasszal. Most „Formula E Accelerate” néven tér vissza a bajnokság, még többet merítve a valódi Formula E sorozat világából, mint amilyen például a Támadó mód és az energiamenedzsment. Január 28-án rajtol a küzdelem és öt további fordulót rendeznek a március 25-i fináléig.

„Nagyon várom, hogy a virtuális világban képviselhessem az Audi Sport ABT Schaeffler csapatát.” – nyilatkozta Kelvin van der Linde. A 24 éves dél-afrikai versenyző már évek óta az Audi család tagja és részt vesz a márka Formula E projektjében is. A versenyzőket segíti azzal, hogy a versenyszimulátorral dolgozik illetve pilótaként részt vett a 2020-as Formula E újonc teszten is Marrákesben. „A február és a március csendesebben telik a normál versenypályákon, így ez kitűnő lehetőség, hogy egy nagyszerű műsorral szórakoztassuk a rajongókat otthon. Tavaly én is részt vettem a virtuális küzdelemben a Formula E pilóták ellen és most valódi eSport versenyzőkkel mérhetem össze magam. Izgatottan várom, hogy teljesítünk majd.”

A „Formula E Accelerate” bajnokságban Kelvin van der Linde más csapatok által jelölt pilótákkal illetve az elmúlt hetekben rendezett nyitott selejtezők legjobb versenyzőivel veszi fel a harcot. Utóbbiak között szerepel az eSport pilóta Manuel Biancolilla. A 20 éves olasz a selejtező körökben harmadik helyen végzett és már rendelkezik némi tapasztalattal, amelyet a Formula-1 eSports sorozatokban szerzett. Az elkövetkező hetekben ő az Audi Sport ABT Schaeffler második pilótájaként versenyez majd Kelvin van der Linde oldalán.

A „Formula E Accelerate” futamai közel 25 percesek lesznek és egy 90 perces televízió műsor keretében közvetítik majd, amelyben Formula E pilóták, csapatvezetők és más vendégek is szerepelnek. Így például az Audi Sport ABT Schaeffler csapat vezetője, Allan McNish is élőben jelentkezik be monacói házából január 28-án 20 órától. Minden eseményt élőben tekinthetnek meg az érdeklődők a Formula E közösségi média csatornáin és streaming platformjain.

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2019-ben az Audi Csoport összesen mintegy 1,845 millió Audi gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu 


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; e-sport ; Audi ; Logisztika ; Energia, közmű, akkumulátor

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.