Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Fedezze fel az AudiStream segítségével virtuálisan és interaktívan a neckarsulmi termelési helyszínt!


2021.02.01
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóinformáció
- Betekintés az Audi e-tron GT gyártásába és még sok minden más
- Túravezetők kísérik a virtuális programot és valós időben válaszolnak a kérdésekre

Ingolstadt/Budapest, február 1. – Máris igénybevehető: az AudiStream révén az érdeklődők online, angol nyelven ismerkedhetnek meg az Audi neckarsulmi termelési helyszínének világával. A virtuális programot túravezetők kísérik, akik valós időben válaszolnak a kérdésekre. Különlegesség: a résztvevők a Neckarsulmban készülő, tisztán elektromos hajtásrendszerű Audi e-tron GT gyártási folyamataiba is betekintést nyerhetnek.

A kissorozatú és volumengyártásban rendelkezésre álló jelentős szakértelmével, valamint a különböző modellváltozatok széles palettájával az Audi Neckarsulm a Volkswagen Csoport legváltozatosabb termelési helyszínei közé tartozik, amely a márka A4, A5 Cabriolet, A6, A7 és A8 sorozatait, illetve modellváltozataikat készíti a mintegy 1,3 millió négyzetméteres területen. Az AudiStream online-kínálatával most virtuálisan fedezhető fel e termelési helyszín sokszínűsége. A túravezetők bemutatják a különböző technikai különlegességeket és elmagyarázzák, hogyan készül egy Audi – a gyártás présüzembeli első lépéseitől egészen a végösszeszerelés manuális műveleteiig.

Az AudiStream felhasználói akár a Böllinger Höfe üzemében dolgozók válla felett átpillantva is megismerkedhetnek munkájukkal. A Neckarsulmtól mintegy hat kilométerre elterülő ipari park ad otthont az Audi Sport GmbH létesítményének. Az Audi R8 2014 óta készül itt, 2019-ben pedig az Audi e-tron GT gyártásintegrációja kapcsán kibővítették, korszerűsítették és új szerszámokkal szerelték fel. A tisztán elektromos hajtásrendszerű e-tron GT sorozatgyártása a terveknek megfelelően 2020 december elején vette kezdetét, s immár ugyanazon a szerelőszalagon készül az elektromos Gran Turismo és a márka R8 szupersportkocsija – vagyis az Audi eddigi két legerősebb és leggyorsabb modellje. Ez egyedülálló megoldás a vállalatcsoporton belül, különösen rugalmas high-tech gyártássá fejlesztve a kissorozatú termelést. Az Audi e-tron GT idén tavasszal ünnepli világpremierjét, az AudiStream segítségével pedig a résztvevők már most betekinthetnek a márka első elektromos sportautójának gyártásába és elektronikus hangját is meghallgathatják.

AudiStream – ingyenes betekintés az Audi világába

A „Live at Audi in Neckarsulm” online-ajánlattal a túravezetők megoszthatják számtalan helyszíni gyárlátogatásból származó ismereteiket és élőben, stúdióból vezethetik a virtuális túrákat. Videósorozatok segítségével magyarázhatják el a gyártási folyamatokat és dialógus formájában válaszolhatják meg a felmerülő kérdéseket, a résztvevők kívánságainak és érdeklődésének megfelelően alakítva a nagyjából húszperces élő közvetítések menetét. A kínálat azonban korántsem korlátozódik Neckarsulmra, az „Audi live at the Ingolstadt factory” a márka ingolstadti termelési helyszínének gyártási folyamataiba nyújt betekintést, míg a „Live Insight Audi Design” stream során az Audi tervezési filozófiájával ismertetnek meg a túravezetők.

A felhasználók a www.audi.stream oldalon jelentkezhetnek a kiválasztott időpontban induló közvetítésre, amely ingyenes, az igénybe vett szolgáltató azonban díjat számíthat fel az internetkapcsolatért.

Az AudiStream „Live at Audi in Neckarsulm” online-ajánlatának elkövetkező időpontjai:

Január 27., szerda
Február 3., szerda
Február 10., szerda

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2019-ben az Audi Csoport összesen mintegy 1,845 millió Audi gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu 


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; IT, informatika ; Internet ; Energia, közmű, akkumulátor ; Kiállítás

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.