Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Autóink sokszínűek, akár az élet


2021.08.24
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A BMW Group lipcsei gyárában megkezdődött a legváltozatosabb BMW Individual karosszériafényezési árnyalatokat viselő 1-es BMW-k és BMW 2-es Gran Coupé modellek sorozatgyártása. A bajor prémiumgyártó ügyfelei immár mintegy 160 különböző karosszériafényezési árnyalat közül választhatnak.

„Autóink olyan sokszínűek, mint mi magunk” – ezen mottó alatt indított kezdeményezésével a BMW Group lipcsei gyára a munkatársai közötti kölcsönös elfogadást és tiszteletet élteti. A frappáns mottó ráadásul augusztus 19-én elnyerte második értelmét is, hiszen a lipcsei üzem gyártósorán számos új karosszériafényezési opció köszöntött be. A BMW 1-es sorozat és a BMW 2-es Gran Coupé modelljeit mostantól a legváltozatosabb BMW Individual karosszériafényezési árnyalatok díszíthetik. Az első, távolról sem átlagos kisugárzású négykerekűek Speed Yellow, San Marino Blue, Verde Ermes Green és Nardo Grey színben gurultak le a gyártósorról.

A fekete és a fehér továbbra is a legnépszerűbb karosszériafényezési árnyalatok közé tartozik, a BMW ügyfelei azonban egyre inkább kezdenek nyitni a további kifejező, egyedi karosszériafényezési lehetőségek felé. Az 1-es BMW-khez és a BMW 2-es Gran Coupé modellekhez a márkakereskedések így immár mintegy 160 különböző karosszériafényezési árnyalatot kínálnak, amelyek a matt és BMW Individual fényezéseket érintő felárak ellenére is osztatlan népszerűségnek örvendenek az ügyfelek körében. A BMW Group lipcsei gyárában már most közel év végéig érnek a BMW Individual karosszériafényezési árnyalatokkal megálmodott BMW modellek előrendelései, a soron következő nagyobb flotta pedig a Távol-Keletre készül: a BMW Japan 180 darab BMW 118d modellre adott le rendelést Hockenheim Silver, Ruby Red és Sepia Violet árnyalatokban.

A bajor prémiummárka ügyfeleinek igény szerint speciális BMW Individual karosszériafényezési árnyalatok kikeverésére is lehetőségük van, amelynek az átfutási ideje körülbelül tíz hét. A kikevert szín kizárólag az ügyfél autójára kerül fel.

A BMW Group lipcsei gyárának karosszériafényező részlege így kisebb sorozatokra is képes felvinni a kiválasztott BMW Individual árnyalatot. Azon felül, hogy a részleget a speciális karosszériafényezési igények maradéktalan kielégítése érdekében továbbfejlesztették, új karosszériafényező rendszer és színkeverő technológia is rendszerbe állt Lipcsében. A kiválasztott BMW Individual karosszériafényezési árnyalatot naponta öt autóra tudják felvinni.

A BMW Individual karosszériafényezési árnyalatok megjelenése a hagyományos színekhez képest extra szolgáltatásokat és szükséges ellenőrzéseket is életre hívott. A speciális karosszériafényezés megköveteli, hogy egyes folyamatokat az automatizált rendszer helyett manuálisan végezzenek el a fényezők, a részlegen dolgozó csapat így tovább bővült. A matt karosszériafényezési árnyalatok felviteli folyamata kiváltképp időigényes és összetett, hiszen az esetleges eltérések itt nem javíthatók a hagyományos módon. Sőt mi több, a matt karosszériafényezések előkészítése is 30 perccel tovább tart, autónként. A bajor prémiummárka ügyfelei jelenleg kétféle matt karosszériafényezési árnyalat közül választhatnak: a Frozen Black és a Frozen Orange színek érhetők el.

Jóllehet, a BMW Group lipcsei gyárában még csak most kezdődött meg a BMW Individual karosszériafényezési árnyalatok felvitele, az előrendelések máris mutatnak néhány igazi kedvencet: a sárga, kék, vörös és ibolya árnyalatok rendkívül népszerűek, valóságos színkavalkádba öltöztetve nem csupán az utcákat, de a lipcsei üzem karosszériafényező részlegét és gyártósorait is.

Az elérhető BMW Individual karosszériafényezési árnyalatok teljes palettája a BMW Individual Visualiser online tervezőcsarnokban bármelyik BMW modellre felpróbálható: https://visualizer.bmw-individual.com/Ipps/bmwoac?market=80001-de&pdf=1&qrcode=1&header=1&page=imc&lang=en&dc=1-1#top

www.bmw.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; - BMW ; Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR) ; IT, informatika ; Internet ; Fém, gépipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;