Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

KUKA

KUKA Robotics hírek, információk

A mobil robotok növelik a termelékenységet
2018.04.24.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A mobil robotok egyre nagyobb fontosságra tesznek szert a gyártás során. Rugalmasan bevethetők, önállóan mozognak a munkakörnyezetben, és képesek kéz a kézben együttműködni a dolgozóval.

KUKA smartPAD-2 nyerte el az iF DESIGN AWARD 2018 díjat
2018.04.05.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A KUKA smartPAD-2 nyerte el a tekintélyes iF DESIGN AWARD 2018 díjat. Az új kezelőpanel több praktikus szerkezettel rendelkezik ahhoz, hogy akár összetett kezelési feladatokat is egyszerűen lehessen megoldani. A díjátadó 2018. március 9-én zajlott a müncheni BMW Welt élményközpontban.

KUKA College portál: Szemináriumi jelentkezés online, egyszerűen
2018.03.12.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A KUKA College számos országban kínál átfogó, egyénre szabott oktatási programot Önnek és munkatársainak. A KUKA College portálon részletes információkat talál valamennyi képzésről, és ezekre közvetlenül, online jelentkezhet.

KUKA LBR iiwa könnyűépítésű robot teszi próbára az Ipar 4.0 nyújtotta lehetőségeket
2018.01.31.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A Dortmundi Műszaki Egyetem Gyártórendszerek Tanszékén (IPS) egy ember-robot együttműködésre képes KUKA LBR iiwa robot integrálására került sor a képzési környezetben.

A KUKA KR 3 AGILUS robot, a maximális teljesítmény, a legkisebb helyre
2017.12.13.
Forrás: IpariCégek.hu Riport
Takács Lejla , a KUKA Robotics Hungária Marketing&PR referense válaszolt kérdéseinkre.

Robotprogramozást tanulnak a hallgatók
2017.12.06.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Az ulmi főiskolán választható szak a robotika. A kurzuson a hallgatók megtanulják a KUKA robotok programozását. Ennek során különböző izgalmas kísérleteket végeznek. A választható szak egyre nagyobb érdeklődést kelt.

OptoForce szenzorok a robotokon
2017.12.05.
Forrás: IpariCégek.hu Riport
Bereczki Nóra, az OptoForce Kft. Marketing manager-e válaszolt kérdéseinkre.

KUKA az Automotive Hungary kiállításon
2017.10.17.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Szakértők vagyunk az autóipar területén, egyéni és termelési koncepcióinkkal támogatjuk Önt a gyártási és logisztikai folyamat továbbfejlesztésében. „Automatizálás az autóiparban”, 2017. október 18-20. A pavilon 204A

A KUKA továbbfejleszti a KR AGILUS sorozatot
2017.09.05.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Gyorsaság, a kis helyeken is hihetetlenül nagy mozgékonyság, rövid ciklusidők és kimagasló precizitás – ez mind megvan bennük: a KR AGILUS sorozat kisrobotjaiban. A KUKA továbbfejlesztette a jól bevált KR AGILUS sixx robotokat. Az év végére a KR AGILUS új generációja váltja fel a kisrobotok standard változatait.

KUKA LBR Med könnyűszerkezetes robot, gyógyászati termékbe való integrációhoz tanúsítva
2017.08.02.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A KUKA LBR Med könnyűszerkezetes robot az első olyan robotkomponens, amely világszerte érvényes tanúsítvánnyal rendelkezik gyógyászati termékbe való integrációhoz. Ezzel az LBR Med olyan egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik, amelynek nincs párja az orvosi robotika területén.

A KUKA is a kiállítók között a 2017. évi EMO szerszámgépipari kiállításon: Automatizált szerszámgépek a fémiparban
2017.07.24.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A KUKA Robotics a 25. csarnok D81 számú standján a fémiparban alkalmazott, jól kezelhető automatizálási megoldásokat mutat be. Az EMO a fémmegmunkáláshoz alkalmazott szerszámgépek világkiállítása és -vására. Ebben az évben a fémiparban ismert márkák találkozására szeptember 18–23. között a hannoveri vásáron kerül sor.

KUKA Mobil Platform (KMP) az ipar szolgálatában
2017.07.24.
Forrás: IpariCégek.hu Riport
Fátay Dániel és Komlósi István, a KUKA Robotics Hungária Kft. szoftverfejlesztői ismertették a KUKA Mobil Platform alkalmazási lehetőségeit és előnyeit.

A Grind Master KUKA robotokkal alakítja át az öntőüzemeket
2017.06.22.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A Grind Master, mely a finomfelületi megmunkálógépek és a sorjátlanítógépek piacvezetője, 2016. január óta tölt be integrátori szerepet a KUKA-nál. A KR AGILUS termékportfólióba tartozó kis robotok tökéletes egyenletességgel és kiváló minőségben sorjátlanítják a fröccsöntött alumínium alkatrészeket. Ez a megoldás a költségek csökkentésével egyidejűleg növeli a termelékenységet és a minőséget.

A modern KUKA robotika és vintage gépek egyesítése
2017.06.21.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Bár nehézségekkel és az egyre inkább olcsó globális versennyel kellett szembenéznie, a főként vállfákat gyártó egyesült államokbeli vállalat, az M&B Hangers belépett a robotika világába és belevágott a gyárautomatizálásba.

A KUKA kisrobot testre szabott átadást tesz lehetővé
2017.06.19.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Egy délnémet gépjárműgyártónál egy a KR AGILUS sorozathoz tartozó KUKA KR 6 R900 sixx berendezés szortírozatlan tengelykapcsoló tárcsákat vesz ki nagy precizitással drótkosarakból, majd átadja azokat egy hónológépnek további megmunkálásra. Ezt a 3D-Vision érzékelő révén történő koordináta-átvitel teszi lehetővé.

Nagy teherbírású robotok végzik a szerszámgépek felrakását
2017.05.31.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A Bizerba SE & Co. KG gyárában három KUKA robotot alkalmaznak a KR QUANTEC pro családból. A robotok megbízhatóan bejuttatják az alumínium burkolatokat a két csiszológépbe, ahol elő- és finomcsiszolást valamint polírozást végeznek rajtuk. Az alumínium burkolatokat később szalámiszeletelő gépben fogják felhasználni.

Robotvezérlés felhőből
2017.05.24.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A robomotion GmbH és a SOTEC Software Entwicklungs GmbH vállalatok szeretnék szélesebb közönség számára hozzáférhetővé tenni a felhő-technológiát. Ennek érdekében kifejlesztettek egy okostelefonnal vezérelhető robotalkalmazást. Ehhez az új KR 3 AGILUS KUKA robotot használják.

KUKA robotok a mikroelektronikában
2017.05.17.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Összesen 25 KUKA robot van a Possehl Electronics használatában a vállalat Baden-Württemberg tartományban, Niefern - Pforzheim városban található üzemében. Az üzemben a robotok komplex vezérműházakat készítenek járművek elektormos kormányműveihez.

LBR iiwa és összeszerelők kéz a kézben
2017.04.20.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A Dürr AG az autóiparban a végső összeszerelésnél végzett automatizált ragasztáshoz olyan robotcellákat fejlesztett ki a KUKA LBR iiwa szenzitív, könnyűépítésű robotok segítségével, amelyek képesek az ember és robot közötti együttműködésre.

A KUKA kisrobotja vezeti rá a hallgatókat a legújabb technikai megoldásokra
2017.04.20.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A Westfälische Hochschulén egy KUKA robot áll a hallgatók rendelkezésére oktatási célokból. A robot képes arra, hogy önállóan labdákat védjen ki. A KUKA a KUKA Education keretében támogatja a projektet.

KUKA robot nyilatkozatot készít
2017.03.27.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A „Hello, robot. Dizájn az ember és a robot között” („Hello, Robot. Design zwischen Mensch und Roboter”) kiállításon jelenleg megtekinthető egy KUKA robot. A Vitra Design Múzeumban (Vitra Design Museum) a robot egy autonóm folyamat során nyilatkozatot készít. A kiállítás tematikusan mutatja be a robotok mindennapjainkban betöltött egyre nagyobb jelentőségét.

A KUKA rendszerpartnere fogadja a KR 3 AGILUS-t
2016.12.08.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A megvalósult digitális ipari forradalom: Az augsburgi robot- és berendezésgyártó KR 3 AGILUS robotja a robomotion GmbH bemutatócellájának középpontjában áll. Bemutatja, hogyan működhet az adatáramlás a robot és a felhő között.

MET - Innováció és Tehetség Díj a KUKA-nak
2016.11.28.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Idén társaságunk nyerte a MET Magyarország Zrt. által alapított Innováció és Tehetség Díjat. Az elismerést a Figyelő TOP200-as Gálájának keretében nyújtották át 2016. október 14-én, ahol Magyarország 200 legnagyobb vállalata volt jelen.

Egy kiegészítő KUKA omniMove szállítja az A350 XWB felső szárnyhéját
2016.11.09.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Az Airbus stadei gyárában egyre nőnek a gyártási folyamatokkal szemben támasztott követelmények. Hogy a fokozódó igényeknek megfelelhessen, az Airbus újabb nagy teherbírású KUKA omniMove szállítójárművet rendelt, amely most kerül kiszállításra.

A rosenheimi főiskola hallgatóit KUKA robotok és szoftverek készítik fel robotikából
2016.11.02.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Ipari robotok segítik a jövő szakembereit a felkészülésben, a rosenheimi főiskola robotikai szerelőlaboratóriumában. A hallgatók konkrét cella-alkalmazások megtervezését sajátítják el.

Automotive Hungary – Jövőnk az autó
2016.10.19.
Forrás: HUNGEXPO
Ma már szinte közhely, hogy az autóipar – a maga csaknem 30 százalékos részesedésével – a magyar gazdaság legjelentősebb húzóágazata. Az ötven legnagyobb exportőr cég fele ehhez az iparághoz köthető.

Megbízhatóan hegesztenek a KUKA robotok a mini robotcellában
2016.09.28.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A hildeni Brüninghaus & Drissner cégnél olyan mini robotcellát alkalmaznak, amelyet a Paul von der Bank GmbH elnevezésű integrátor cég fejlesztett. Szűk térben, a „Welding To Go“ (WTG) 1200 cellában is megbízhatóan hegeszt az AGILUS sorozatba tartozó KUKA KR 6 R 700 sixx robot.

Robodonien 2016: LBR iiwa a művészasszisztens szerepében az RWTH robotikai workshopon
2016.09.23.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A Robodonien elnevezésű robotművészeti fesztiválon, amelyet szeptember 16. és 18. között rendeztek meg, a KUKA az LBR iiwa robottal vett részt. Az aacheni Rajna-Wesztfáliai Műszaki Főiskola (RWTH) építészkarának workshopján a látogatók a félig automatikusan legyártott hajtogatható építőelemekből egy nagyobb szerkezetet hoztak létre.

Az Industrie 4.0 a KUKA és Flex által az egész világra kiterjed
2016.09.20.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
¤ Az emberek és robotok eredményes együttműködése az osztrák projekt keretében
¤ Az LBR iiwa barátokra lel a fejlődő ipari környezetben
¤ Az önoptimalizáló és gépi tanulási rendszerek térnyerése

Vezérlő szoftver KUKA.PLC mxAutomation 2.1 tanúsítása a PLCopen szervezet részéről
2016.09.13.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A robotmozgások vezérlése egyszerű, nyitott PLC-vezérlés keretében, az ügyfelek számára ismerős környezetben: mindezt lehetővé teszi a KUKA.PLC mxAutomation 2.1. szoftver új verziója.

     
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
IpariCégek.hu
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;