Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Mercedes

A Mercedes autógyár Magyarországon (Kecskemét), Mercedes szakmai hírek, információk.

Luxus kiegészítőket dobott piacra a Mercedes-Maybach S-osztályhoz a MAYBACH - ICONS OF LUXURY
2018.03.14.
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
Egyedülálló, a megújult Mercedes-Maybach S 650 modell stílusában megálmodott kollekciót mutatott be a MAYBACH - ICONS OF LUXURY és a Mercedes-Benz. A termékcsaládban az elegáns táskáktól kezdve a prémium minőségű kulcstartóig számos, az utazáskor hasznos kiegészítő kapott helyet.

Az új Mercedes-Benz CLS
2018.03.01.
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
Az új Mercedes-Benz CLS mintapéldája az egyedi formaterv és a prémium belső tér ötvözésének, mely gazdag felszereltséggel egészül ki. A szegmenst megteremtő, korábbi négyajtós kupé harmadik generációja 2018 márciusától rendelhető.

Bemutatkoznak a Mercedes-Benz csillagai a 2018-as Genfi Autószalonon
2018.03.01.
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
A vadonatúj A- és G-osztály, valamint a négyajtós Mercedes-AMG GT Coupé mellett a C-osztály legfrissebb, új hajtásláncokkal büszkélkedő generációja áll idén a Mercedes-Benz standjának középpontjában a Genfi Autószalonon.

Új mérföldkőhöz érkezett a Mercedes-AMG és a Cigarette Racing
2018.03.01.
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
Különleges módon ünnepli a Mercedes-AMG és a Cigarette Racing immár tizenegy éve tartó töretlen együttműködését. A legmodernebb technológiák alkalmazásával a miami székhelyű cég a Mercedes-AMG Project One sportautóból inspirálódva alkotta meg Cigarette Racing 515 Project One motorcsónakját.

A Mercedes-Benz a legértékesebb európai márka
2018.02.23.
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
43,9 milliárd dolláros márkaértékével a Mercedes-Benz lett a legértékesebb európai márka a Brand Finance nemzetközi 500-as listáján. A 15. helyen szereplő prémium autómárka az előkelő besorolást többek között azzal érte el, hogy tartalommarketing stratégiájával a márkaépítésre fókuszálva az ügyfelekre helyezi a hangsúlyt.

Az új C-osztály a sportosság, az érzelmek és az intelligencia fúziója
2018.02.14.
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
Negyedik értékesítési évében, több mint 415 ezer eladott példánnyal a C-osztályt méltán nevezik a Mercedes-Benz húzómodelljének. A négy kontinens négy gyárában gyártott, világszerte népszerű jármű következő generációja most számos újítással érkezik.

Egyedülálló felhasználói élmény és rendkívüli változatosság a megszokott színvonalon: a Mercedes-Benz Sprinter harmadik generációja
2018.02.07.
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
Egy haszongépjármű-legenda újjászületik. A Mercedes-Benz Sprinter kiemelkedő kvalitásainak és minőségének köszönhetően 1995-ös piaci bevezetésétől kezdve kategóriájának meghatározó szereplője.

A kompakt kategória új mércéje, egyenesen Kecskemétről
2018.02.02.
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
A kecskeméti gyár legújabb csillagaként a Mercedes-Benz A-osztály éppen olyan fiatalos és dinamikus, mint mindig, ám soha nem volt még ennyire felnőttes és komfortos.

2017-ben is a Mercedes-Benz értékesítette a legtöbb prémium személyautót
2018.01.04.
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
A Datahouse hivatalos adatai alapján 2017-ben is a Mercedes-Benz értékesítette a legtöbb prémium személygépjárművet Magyarországon - a 2016-os rekord eredményeket is jelentősen túlszárnyalva.

Egészséghónapot tartottak a Mercedes-Benz gyárban - Figyelemfelkeltő bajusznövesztés a prevencióért
2017.12.08.
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
· Több mint 824-en vettek részt a kecskeméti Mercedes-Benz novemberben szervezett ingyenes egészségügyi szűrésein. Az egészséghónap záró rendezvényén "Férfi Egészséget Támogató Intézmény" címet kapott a Mercedes-Benz gyár.

Diplomát kaptak a Mercedes-Benz művezetői
2017.11.29.
Forrás: KRQ Communications - Mercedes-Benz, Hírek
Német mintára szervezték a továbbképzést a kecskeméti autógyárban
• A Magyarországon egyedülálló ipari művezető képzés első végzős hallgatói a kecskeméti Mercedes-Benz gyár dolgozói voltak. Az egyéves oktatás zárásaként tizenöt szakember vehette át magyar-német diplomáját.

A pickup és a szabadidő-autó találkozása: bemutatkozik a Mercedes-Benz X-osztály
2017.11.22.
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
Hazánkban a Villányi borvidék dűlői között mutatkozott be a Mercedes-Benz első pickup modellje, mellyel új szegmensbe lépett a német autógyártó. A résztvevők terepen és közúton is megbizonyosodhattak az új X-osztály - kategóriájában eddig - egyedülálló tulajdonságairól.

Játszótere a város: az Allee-ban mutatkozik be a megújult elektromos hajtású smart család
2017.10.18.
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
2017 nyarán három új modellel bővült a smart autók választéka; már hazánkban is elérhető a teljesen elektromos hajtású smart forfour electric drive, a smart fortwo cabrio electric drive, valamint a smart fortwo electric drive.

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet: Magyarországra érkezett a dizájn jövője
2017.10.13.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
A Mercedes-Benz Design Nap fénypontjaként Gorden Wagener, a Daimler AG vezető formatervezője mutatta be Magyarországon először a lenyűgöző koncepcióautót, a Vision Mercedes-Maybach 6 Cabrioletet.

Mercedes-Benz biztonsági tippek: Ne érjen váratlanul a tél!
2017.09.27.
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
A hűvös, esős idő nem csak a ruhatárunkra van hatással, az utakon is fel kell készülnünk a jeges, téli körülményekre. A csúszós utak sokszor még a rutinos sofőröknek is feladják a leckét – figyelmeztet a Mercedes-Benz, mint a biztonságos vezetés elkötelezett támogatója.

Képzési központot épít a Mercedes-Benz gyár
2017.09.21.
Forrás: KRQ Communications - Mercedes-Benz, Sajtóközlemény
Letették a Mercedes-Benz Academy Kecskemét alapkövét
• 8000 négyzetméteres képzési központ építése kezdődött meg Kecs-keméten, elsősorban a duális képzésben résztvevő középiskolások és felsőoktatási hallgatók számára.

Budaörsön nyílik Európa egyik legmodernebb Mercedes-Benz bemutatóterme
2017.07.31.
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
A Formula 1 Magyar Nagydíj időmérő edzése után a Mercedes-AMG Petronas Formula One Team pilótája, Valtteri Bottas ünnepélyes ceremónia keretében segédkezett a néhány hónapon belül megnyíló budaörsi Mercedes-Benz Hovány bemutatóterem alapkövének letételénél.

Lewis Hamilton és Valtteri Bottas segítségével 4 millió forint gyűlt össze a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat számára
2017.07.28.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
A Formula-1 hazai futamának alkalmából a Mercedes-Benz Hungária ismét megrendezte a már hagyománnyá vált jótékonysági eseményét. Idén a Mercedes-AMG Petronas Formula One Team pilótái, Lewis Hamilton és Valtteri Bottas segédkeztek a jó ügy érdekében, melynek köszönhetően 4 millió forint gyűlt össze.

Európa egyik legmodernebb Mercedes-Benz márkakereskedése nyílt meg Jászberényben
2017.06.12.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
A teljes mértékben magyar tulajdonú JP Auto Jászberényben megnyitotta megújult autószalonját, mely több mint 5000 négyzetméteren kínál Európa élvonalába tartozó Mercedes-Benz bemutatóteret és változatos szervizszolgáltatásokat az érdeklődők számára.

Több mint 80 különleges oldtimer versenyez a jubileumi Mercedes-Benz Classic Csillagtúrán
2017.05.15.
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
Hamarosan útjára indul a jubileumi Mercedes-Benz Classic Csillagtúra, mely az oldtimer modellek kétévente megrendezésre kerülő látványos felvonulása és versenye. A veterán mérnöki műremekeket ünneplő eseményen a résztvevők május 19. és 21. között Fótról indulva teljesítik a 420 kilométeres távot a Mátra és a Bükk érintésével.

Rekordévet írt a magyarországi Mercedes-Benz
2017.04.27.
Forrás: KRQ Communications - Mercedes-Benz, Hírek
Kimagasló termelési és értékesítési eredményeket ért el a Mercedes-Benz
· A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött, közel 190.000 gépkocsit gyártottak 2016-ban Kecskeméten.

Környezetbarát irodaházba költözött a Mercedes-Benz budapesti központja
2017.04.20.
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
A tavalyi évben a Mercedes-Benz kiemelkedően sikeres évet zárt, mivel a hazai prémium személyautó szegmensben a márka értékesítette a legtöbb személygépjárművet.

A kamaszok közel fele szerint biztonságos ittasan a volán mögé ülni
2017.04.06.
Forrás: Mercedes-Benz Hírek
A Mercedes-Benz Hungária Kft., az ORFK - Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Közlekedéstudományi Intézet Magyarországon végzett reprezentatív kutatása számos aggasztó attitűdöt tárt fel a Z generáció közlekedésbiztonsági ismereteivel kapcsolatban.

A Bosch és a Daimler teljesen automatizált, vezető nélküli rendszeren dolgozik - A jövő mobilitása
2017.04.05.
Forrás: Bosch, Hírek
¤ A fejlesztési szövetség célja a teljesen automatizált, vezető nélküli járművek rendszerének piaci bevezetése már a következő évtized elején
¤ Az egyik célkitűzés egy gyártásra kész, a városi forgalomban navigálni képes rendszer kifejlesztése és bevezetése automatizált városi taxikhoz

Láthatatlan Munka Világnapja: még mindig a nők végzik a háztartási munka 70 százalékát
2017.04.04.
Forrás: Mercedes-Benz Hírek
Április első keddje a Láthatatlan Munka Világnapja, melynek alkalmából a Mercedes-Benz hazai képviselete She's Mercedes kezdeményezésének keretében beszélgetett Giczi Johannával, a KSH főtanácsosával és Áron Eszterrel, az ÁERON márka alapítójával és vezető tervezőjével a Mercedes-Benz Fashion Weeken.

Magyar tervezők nemzetközi kifutón: a Mercedes-Benz elindította design márkanagyköveti és Designer Exchange Programjait
2017.04.03.
Forrás: Mercedes-Benz Hírek
A Mercedes-Benz nemzetközi szinten több mint 20 éve, míg Magyarországon 2015 óta támogatja aktívan a divatipart. Ennek az összefonódásnak folytatásaként a márka a Budapesti Tavaszi Fesztivál programjában szereplő Mercedes-Benz Fashion Weeken jelentette be, hogy magyar design nagykövetet választ, aki elsőként vehet részt a Mercedes-Benz Designer Exchange Programjában is.

A Mercedes-AMG GT Roadster és Mercedes-AMG GT C Roadster
2017.03.29.
Forrás: Mercedes-Benz Hírek
Portfólió: A Mercedes-AMG két Roadster modellel bővíti ki GT modellcsaládját.

Elektromos jövő 1972-ben
2017.03.23.
Forrás: Mercedes-Benz Hírek
A Mercedes-Benz az új EQ márkanévvel új mércéket állít fel a jövő elektromobilitásával kapcsolatban. Ez a fejlesztés a Daimler több mint 100 éves múlttal büszkélkedő elektromos autóinak gyökereihez nyúl vissza. A korábbi úttörő projektek közé tartozik a 45 éve bemutatott elektromos meghajtású Mercedes-Benz kisáruszállító, az LE 306.

A Mercedes-Benz Vans több mint kétmilliárd eurót fektet be új termékekbe és szolgáltatásokba
2017.03.06.
Forrás: Mercedes-Benz Hírek
· 2016 az eddigi legsikeresebb év rekord eladással, bevétellel és üzemi eredménnyel
· A 2017-es és 2018-as befektetések nagy része új termékekre, innovatív közlekedési megoldásokra, valamint új gyárakra összpontosul

Fellebben a fátyol a BRABUS edition #2 és crosstown modellekről
2017.03.02.
Forrás: Mercedes-Benz Hírek
Stuttgart/Genf. A smart két különleges modell világpremierjével is készül a Genfi Autószalonra: a smart fortwo cabrio BRABUS edition #2-vel és a smart forfour crosstown kiadással. Az ügyfelek kívánságának megfelelően személyre szabott és limitált példányszámban elérhető nyitott smart BRABUS kétüléses modell március 7-től válik rendelhetővé.

     
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;