Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Siemens

Siemens hírek, információk, energia, technológia.

Egyetemisták szakmai fejlődését támogatja a Siemens
2017.11.07.
Forrás: Siemens, Sajtóközlemény
Három dimenzióban érzékelő toll és elektromos motorcsónak is szerepel a legígéretesebb pályázatok között

A Siemens mikrohálózatai révén javul az elosztott energiaellátás Brazíliában
2017.11.03.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens tizenkét lokális hálózatot (mikrogrid rendszert) tervez és telepít a Centrais Elétricas do Pará (CELPA) brazil közműcég számára. Ezek a lokális hálózatok a Pará állam területén levő áramfejlesztő üzemeknél (elosztott energiarendszerek részeként) fognak megépülni.

Az EANM 2017 kongresszuson a Siemens Healthineers először mutatja be a Biograph Vision PET/CT rendszert és szoftver platformot
2017.11.03.
Forrás: Siemens, Hírek
Az Európai Nukleáris Medicina Társaság (EANM) 30. éves kongresszusán, amit Bécsben, az Austria Center Vienna konferencia- és kiállítási központban rendeznek október 21. és 25. között, a Siemens Healthineers először mutatja be a Biograph Vision1 elnevezésű termékét.

A Siemens befektet a Wi-Tronix cégbe
2017.10.27.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens és a Wi-Tronix, melynek székhelye az USA-ban, a Chicagohoz közeli Bolingbrook városában található, partneri viszonyra lép annak érdekében, hogy kiterjesszék a digitális megelőző (előrejelző) karbantartást a vasúti szolgáltatások területére.

A Datacenter Clarity LC új változata még hatékonyabbá teszi az adatközpontokat
2017.10.27.
Forrás: Siemens, Hírek
A Datacenter Clarity LC* 3.0 verziójának új változata, ami a Siemens Building Technologies divízió DCIM (adatközponti infrastruktúra-menedzselő) szoftvere, problémamentesen integrálható a Desigo CC épület-üzemeltetési platformmal, tovább javítva az adatközpontok infrastruktúráinak kezelését.

A Siemens EnergyIP intelligens energiahálózati alkalmazásai működnek a MindSphere IoT operációs rendszeren
2017.10.20.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens EnergyIP intelligens energiahálózati alkalmazásainak továbbfejlesztése újabb lépés az energiaszektor digitális átalakítása felé vezető úton: a jövőben egyre több olyan alkalmazást, amely jelenleg a Siemens EnergyIP intelligens energiahálózati alkalmazás platformján fut, a cég MindSphere nevű, felhő alapú nyílt IoT (Dolgok Internete) operációs rendszerébe integrálnak.

A Vectron MS mozdony Hollandiára is megkapta a tanúsítványt
2017.10.20.
Forrás: Siemens, Hírek
A Vectron mozdony több áramnemű (többrendszeres, MS) változata 2017. szeptember 21-én megkapta a Holland Környezetvédelmi és Közlekedési Felügyelet (ILT) biztonsági tanúsítványát, ami a hollandiai üzemeltetéshez szükséges.

A Siemens erőműre kapott megrendelést Pakisztánból
2017.10.20.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens megrendelést kapott Pakisztánból egy teljes energiatermelő sziget szállítására a Pandzsáb területén létesítendő, új kombinált ciklusú Jhang erőműhöz. A megrendelő a China Machinery Engineering Corporation (CMEC) cég volt.

A Siemens és az Alstom erőit egyesítve Európa vezető vállalkozását hozza létre a mobilitási szektorban
2017.10.13.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens és az Alstom képviselői aláírták azt az egyetértési megállapodást, amelynek értelmében a Siemens mobilitási üzletága - ideértve a vasúti vontatásra szolgáló termékeket - fuzionál az Alstommal.

Új, digitális áramlásmérő elektronikákkal bővült a Siemens tömegárammérő családja
2017.10.13.
Forrás: Siemens, Hírek
Az új digitális Coriolis áramlásmérő platformot kiterjesztették olyan alacsony áramlású alkalmazásokra, mint a különböző folyadékok és gázok adagolása, bekeverése és töltése. A SITRANS FCT030 és FCT010 digitális távadók ezentúl már a 1,5 és 15 mm közötti belső átmérővel rendelkező SITRANS FC MASS 2100 és SITRANS FC300 Coriolis mérőcsövekhez is illeszthetők.

A Siemens forgóberendezéseket szállít Kína egy propán-dehidrogénező üzemébe
2017.10.13.
Forrás: Siemens, Hírek
Kína legnagyobb akrilgyártó cége, a Zhejiang Satellite Energy Co., Ltd. nemrég a Siemenst kérte fel, hogy kémiai reaktor szennyvíztisztítására használt kompresszor szerelvényt szállítson Kína Zhejian tartományában, Pinghu City városában létesített propán-dehidrogénező (PDH) üzemének második fázisához.

EMO 2017: Gépgyártók új digitális üzleti modelljei és 240 szerszámgép élő kapcsolata a MindSphere révén
2017.10.06.
Forrás: Siemens, Hírek
Az EMO 2017 kiállításon a Siemens bemutatja a cég MindSphere elnevezésű, felhő alapú, nagy teljesítményű és nyílt IoT (Dolgok Internete) operációs rendszerének a szerszámgép szektor alkalmazásai számára kínált különféle csatlakozási és telepítési lehetőségeit.

A Siemens új erősáramú vivőrendszert vezet be a digitális nagyfeszültségű alállomásokhoz
2017.10.06.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens a digitális nagyfeszültségű alállomásokhoz bevezeti a PowerLink IP elnevezésű, új erősáramú vivőrendszert (PLC-t). Ez a vadonatúj PLC rendszer a nagyfeszültségű vonalakat használja alállomások közötti kommunikációs csatornaként oly módon, hogy a légvezetékek feszültségének frekvenciájára modulálja a továbbítani kívánt információt.

A Siemens az ötödik jelentős vasúti megrendelést kapta Bangkoktól
2017.10.06.
Forrás: Siemens, Hírek
A Bangkok Expressway and Metro Public Company Limited (BEM) és a CH. Karnchang Public Company Limited a Siemenst és az ST Electronics (Thaiföld) Limited céget tömörítő konzorciummal együttműködve szállítja a vasúti technológiát a Bangkokban kiépített Kék Metróvonal (Blue Line Metro) bővítéséhez.

A Siemens Healthineers először használja a TrueFusion alkalmazást a strukturális szívbetegségek kezeléséhez
2017.10.06.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Healthineers bemutatta TrueFusion1 elnevezésű termékét, ami az ACUSON SC2000 kardiovaszkuláris ultrahang rendszer új, 5.0 változatának egy alkalmazása, integrálva az ultrahangos és angiográfiás képeket.

Még nagyobb teljesítményű és jobb hatásfokú SGT-800 ipari gázturbinák
2017.09.29.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens most olyan SGT-800 ipari gázturbinát kínál ügyfeleinek, melynek nyílt ciklusú alkalmazások esetén 57 megawatt (MW) a kimenő teljesítménye és 40 % fölötti a villamos hatásfoka. Kombinált ciklusú konfigurációban a leadott teljesítmény 163 MW 58,5 %-ot meghaladó nettó hatásfok mellett.

Siemens a New Mobility World 2017 kiállításon
2017.09.29.
Forrás: Siemens, Hírek
A New Mobility World kiállításon a politika és az ipar képviselői közösen próbálták meg körvonalazni a mobilitás szektorokon átívelő jövőt. Az eseményt az IAA 2017 (Frankfurti Nemzetközi Autószalon) keretében rendezték meg.

Adatvédelmi kódolás teszi biztonságossá a digitális értékláncot
2017.09.29.
Forrás: Siemens, Hírek
A digitalizáció területén a Siemens új, átfogó lehetőségeket kínál az adatok védelmére olyan esetekben, amikor harmadik fél szolgáltatók is részt vesznek a gyártási folyamatban. Adatbiztonsági licencelés és adatvédelmi kódolás céljából a vállalat stratégiai partnerségre lépett az Identify3D (ID3D) céggel.

A 7 teslás Magnetom Terra szkennerrel a Siemens új klinikai térerősséget vezet be a mágnes-rezonanciás képalkotás területén
2017.09.29.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Healthineers megkapta a 7 teslás Magnetom Terra mágnes-rezonanciás (MR) letapogató berendezés CE jóváhagyását. Ezzel ez lett a valaha létezett első olyan igen nagy térerősségű MR szkenner, amit engedélyeztek klinikai alkalmazás céljára.

A Siemens hajtás technológiával szerel fel kínai alumínium üzemeket
2017.09.22.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens több kínai alumíniumgyárat szerel fel közép- és kisfeszültségű hajtásokkal. A megrendelés értéke a tízmillió eurós nagyságrend alsó sávjába esik.

A Siemens a digitalizáció és a mérnöki munka hatékonyságát szemlélteti a Husum Wind 2017 kiállításon
2017.09.22.
Forrás: Siemens, Hírek
A "Hozzuk ki a legtöbbet a szélenergiából - fedezzük fel a digitalizációban rejlő értékeket" jelmondatnak megfelelően a digitalizáció és a tervezés hatékonysága azok a fő témák, amik a Siemens által kiállított termékeket jellemzik az idei Husum Wind kiállításon.

A Siemens Healthineers az Alere cég Epocal leányvállalatának megvásárlásával egészíti ki vérgáz-elemző eszközeinek portfólióját
2017.09.22.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Healthineers végleges megállapodást kötött az Epocal Inc. megvásárlásáról, ami az Alere Inc. egyik leányvállalata. Az Epocal Inc. ambulánsan használható vérdiagnosztikai rendszereket fejleszt és biztosít egészségügyi vállalkozások számára, ideértve a kézi, vezeték nélküli vizsgálati megoldást lehetővé tevő epoc® véranalizáló rendszert.

Kiválasztották a Siemens Press Award 2017 hazai győzteseit
2017.09.19.
Forrás: Siemens, Sajtóközlemény
A Bitport és a BOOM Magazin szerzője, Sági Gyöngyi képviselheti hazánkat a Siemens regionális sajtódíjának döntőjében

A Siemens 15 egyenirányítós transzformátor generáljavítását végzi el a Mozambikban található Cahora Bassa HVDC összeköttetésnél
2017.09.15.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens 15 egyenirányítós transzformátort korszerűsít a Hidroeléctrica de Cahora Bassa (HCB) üzemeltető cég számára Mozambik területén, a Cahora Bassa gátnál. A transzformátorok az 1970-es években épült HVDC távvezeték részét képezik, amely a vízerőmű által termelt elektromos energiát továbbítja egy 1.450 kilométer hosszú szakaszon.

A Siemens és az ISA globális partneri viszonyt alakít ki az ipari kiberbiztonsági tudatosság növelése érdekében
2017.09.15.
Forrás: Siemens, Hírek
Az automatizálási berendezéseket fenyegető veszélyek folytonos változásával és bővülésével párhuzamosan módosulnak az ipari létesítmények védelmi koncepciói is.

A tengeri kitermelés optimalizálása a Siemens Topsides 4.0 digitális életciklus megoldásaival
2017.09.15.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Topsides 4.0 megoldása révén a digitalizációval kapcsolatos ismereteit és tapasztalatait az olaj- és gázkitermelő szektorban hasznosítja.

A Siemens építési munkálatainak elkezdése Walpole-ban
2017.09.15.
Forrás: Siemens, Hírek
Massachusetts állam területén az egészségügyi piac átalakítását célzó beruházási stratégia mérföldköve
Építve az utóbbi 15 év 40 milliárd dollárnyi amerikai beruházásaira, a Siemens ma elkezdte a Walpole városában, Massachusetts állam területén található kulcsfontosságú Siemens Healthineers gyártó és K+F létesítmény jelentős bővítését, ahol laboratóriumi diagnosztikával kapcsolatos feladatokat végeznek.

A Siemens villamosított autópályát épít Németországban
2017.09.01.
Forrás: Siemens, Hírek
Hessen német szövetségi tartomány a Siemenst bízta meg villamosított teherszállítás céljára szolgáló felsővezeték megépítésével egy tíz kilométer hosszú autópálya szakaszon. Ez a felsővezeték fogja szolgáltatni az elektromos áramot egy hibrid üzemű tehergépkocsi villamos hajtásához.

A Dresser-Rand berendezéseket szállít Kínába a CNOOC Limited tengeri projektjeihez
2017.09.01.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Power and Gas divízió részeként működő Dresser-Rand üzletág két megrendelést kapott energiatermelő berendezések szállítására a CNOOC Limited (Kína tengeri olajmezőket hasznosító nemzeti vállalkozása) két projektjéhez.

A Siemens 57 darab, több egységből álló regionális vonatszerelvényt szállít a Deutsche Bahn számára
2017.08.25.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens 57 Mireo vonatszerelvényt szállít a DB Regio AG, a Deutsche Bahn regionális közlekedési szervezete számára. A termék 2016 nyarán történt bevezetése óta ez a második megrendelés a Siemens új regionális és elővárosi vonatszerelvény platformjára.

     
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;