Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Suzuki

A Suzuki autógyár Magyarországon (Esztergom), Suzuki szakmai hírek, információk.

A soproni Iniciál Autóház Kft-vel nyílt meg a legújabb Suzuki márkakereskedés
2018.02.23.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
2018. február 23. Sopron - Suzuki szalonnal bővült a 4 dunántúli nagyvárosban jelen lévő Iniciál Autóház Kft. A Sopronban nyílt új kereskedés a Suzuki márka teljes modellpalettájával és széles körű szolgáltatásokkal várja a meglévő és leendő ügyfeleket.

További csúcsokat dönt a Suzuki
2018.02.01.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2018. február 1. – 1.281 regisztrált autóval a Suzuki idén januárban a teljes hazai gépjárműpiac abszolút nyertese, 14,41 százalékos piacrésszel. A vezető modell az év első hónapjában továbbra is a Vitara 718 eladott autóval.

Újabb forradalmi innováció a Suzukitól: bemutatkozott a DF325A hajómotor
2018.01.25.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
Az idei düsseldorfi hajókiállításon mutatkozott be a Suzuki új DF325A hajómotorja, amely könnyű és stílusos kialakításával teremti meg a teljesítmény, a tolóerő, a gazdaságos üzemanyag-fogyasztás és a megbízható működés tökéletes egyensúlyát.

Jönnek a motor márkák a Budapest Motor Fesztiválra!
2018.01.25.
Forrás: HUNGEXPO, Sajtóközlemény
Szinte minden jelentős márka megnézhető és kipróbálható lesz a kiállításon, annak ellenére, hogy a nagy motor importőr cégek egy része idén nem vesz részt a február 23–25. közötti szezonnyitó rendezvényen, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A Magyar Suzuki Zrt. ismét rekord értékesítéssel zárta az évet
2018.01.03.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
15.161 regisztrált autóval a Suzuki a 2016-os eredményeket felülmúlva 2017-ben újabb rekordot döntött Magyarországon, így piacvezetőként 13,04 százalékra növelte részesedését a hazai személyautó-piacon.

Vízválasztó innováció: Bemutatkozik a Suzuki hajómotoros üzletága
2017.12.01.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
A Magyar Suzuki Zrt. hajómotoros üzletága sajtótájékoztató keretében mutatta be a márka legújabb innovatív technológiai megoldásait, foglalta össze nemzetközi történetét és üzleti eredményeit, valamint ismertette a hajózási termékekkel kapcsolatos további céljait.

Toyota-Suzuki együttműködés elektromos járművek bevezetésére Indiában
2017.12.01.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
A Toyota Motor Corporation (Toyota) és a Suzuki Motor Corporation (Suzuki) egyezményének célja, hogy az elektromos járműveket 2020 körül az indiai piacra is bevezessék. A február 6-án létrejött együttműködés az indiai járművek villamosítási technológiáinak elterjesztéséről szól.

A Suzuki a világ legkedveltebb autómárkája 2016-ban
2017.11.02.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
A Suzuki Motor Corporation közleménye szerint az IHS Automotive által közölt globális értékesítési számok alapján 2016-ban ismét a Suzuki lett a világ legkedveltebb autómárkája a kompakt autók kategóriájában. A japán autómárka ezzel már másodszorra tudhatja magáénak az elismerést.

Bemutatkoztak a Suzuki legújabb koncepciómodelljei a Tokiói Autószalonon
2017.11.02.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
„FELEMELŐ ÉRZÉS mindenkinek, mindenhol” – ez a Suzuki pavilon idei mottója az október 27-án megnyílt 45. Tokiói Autószalonon. A Suzuki alapítása óta olyan szórakoztató és egyedi termékek, köztük kisautók, motorkerékpárok, motorizált kerekesszékek és külső hajómotorok gyártására összpontosít, amelyeket élmény használni.

Magyar első helyezés a Suzuki európai motorkerékpár szerelő-versenyén
2017.10.18.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2017. október 18. – A Suzuki Motor Corporation európai motorkerékpár szerelői versenyén 9 ország képviseltette magát a Suzuki Németország telephelyén szeptemberben. Az egynapos eseményen a résztvevők elméleti és gyakorlati feladatok megoldásával bizonyították felkészültségüket. Az első helyet a magyar Flegár Péter a 2050M Harmati Motor Kft. szerelője szerezte meg.

A veszprémi Ring Autó Kft-vel nyílt meg a legújabb Suzuki márkakereskedés
2017.09.26.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
2017. szeptember 26. Veszprém - Suzuki szalonnal bővült a dunántúli régió egyik legnagyobb márkakereskedése, a veszprémi Ring Autó Kft. Az új szalon a Suzuki márka teljes modellpalettájával várja a meglévő és leendő ügyfeleket.

Bemutatkozik az új Swift Sport
2017.09.12.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Az új, könnyebb és gyorsabb Suzuki Swift Sport világpremiere a Frankfurti Nemzetközi Autókiállításon
2017. szeptember 12. Frankfurt – A harmadik generációs Swift Sport könnyebb és gyorsabb is elődjénél, alacsonyabban és szélesebben ül, agresszívabb a vonalvezetése, a nyomaték és a tömeg aránya pedig egyértelműen egy kiválóan manőverezhető, élményautóvá teszi.

A Suzuki forgalomba hozta Japánban az új, hibrid rendszerrel felszerelt Swift kompakt autót
2017.08.01.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
*A Swift alábbi sajtóközleményben említett összes funkciója a japán műszaki adatoknak felel meg.
A Suzuki Motor Corporation 2017. július 12-én, Japánban útjára bocsátotta új, hibrid rendszerrel felszerelt Swift kompakt autójának változatait.

A Magyar Suzuki a Judo Világbajnokság névadó főszponzora
2017.06.07.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Budapest 2017. június 7. – Ünnepélyes sajtóeseményen jelentette be ma dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke, hogy az idei Judo Világbajnokságot főszponzorként a Magyar Suzuki Zrt. támogatja. A sportág első budapesti világbajnokságát augusztus 28-ától szeptember 3-áig rendezik meg a Papp László Budapest Sportarénában.

A Suzuki bemutatta a 350 LE teljesítményű DF350A V6-os hajómotor-modelljét
2017.06.02.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
A motor számos technológiai újítása között az ellentétes irányba forgó hajócsavarokat is bemutatták

Kiderült, ki a legjobb szerelő a Suzukinál
2017.05.30.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
Belföldi márkaszervizek szerelőinek rendezett versenyt a Magyar Suzuki Zrt. A több éves múltra visszatekintő megmérettetés dobogós helyezettjei, a szakmai és erkölcsi elismerés mellett értékes jutalomban is részesülnek.

Stílus és szenvedély csúcsra járatva: itt az új Swift
2017.04.26.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2017. április 26. – Magyarországra érkezett az új Swift! A Genfi Autószalonon nagy sikert arató új generációs modell, formatervezett megjelenésével, fürgeségével, valamint a vezetési élményt fokozó funkcionalitásával, belső kialakításával és fejlett biztonság technológiai megoldásaival nemsokára itthon is kapható lesz.

A magyar Suzuki nem ismer határokat: a 3 milliomodik autó gördült le az esztergomi gyártósorról
2017.04.21.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
3 millió Suzuki gépkocsi 26 év alatt. Ezzel az impozáns számmal újabb mérföldkőhöz érkezett a Magyar Suzuki Zrt., amivel újra bebizonyította, hogy nem csak a hazai járműgyártás meghatározó vállalata, hanem a globális exportpiacok fontos résztvevője is.

Bemutatkozik a megújult Swift
2017.03.07.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
A Suzuki a 87. nemzetközi Genfi Autószalonon mutatta be az európai piacra szánt, teljesen megújult modellt

Suzuki Ignis - A világ új szemszögből
2017.02.16.
Forrás: Suzuki Sajtóközlemény
Megkezdődött a Suzuki új kompakt városi szabadidő-autójának hazai forgalmazása Esztergom, 2017. február 16. – Bemutatkozott az új IGNIS. A fiatalokat megcélzó ultrakompakt SUV modellben egyesül a letisztult, stílusos külső a sokoldalú kihasználhatósággal.

A Suzuki és a Toyota partneri megállapodást kötött
2017.02.06.
Forrás: Suzuki Sajtóközlemény
A két vállalat a környezetvédelem, a biztonság, az informatika, valamint a termékek és az alkatrészek közös szállítása terén tervez együttműködést

Megérkezett a Vitara Limited
2017.01.20.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
Limitált Vitara modell kapható a hazai márkakereskedésekben a készlet erejéig, a még stílusosabb megjelenésért.

Hazai gyártású sikermodellekkel tarolt a Suzuki 2016-ban
2017.01.10.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
11.266 autót adott el a Suzuki 2016-ban Magyarországon, ezzel 11,67% százalékra növelte részesedését a magyar személyautó-piacon.

DCBS-sel öt csillagos az Ignis töréstesztje
2016.12.10.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
5 csillagot kapott a Suzuki új kompakt városi szabadidő autója, a biztonsági extrákkal felszerelt Suzuki Ignis az Euro NCAP töréstesztjén. Az alapfelszereltségű modell 3 csillagot ért el.

Sikerrel zárult a Magyar Suzuki gyármodernizációs programja
2016.12.09.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
Sikeresen befejeződött a Magyar Suzuki Zrt. hároméves gyármodernizációs programja.

Új brand a gépjármű finanszírozásban
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
Hét évre szóló vevői finanszírozási megállapodást kötött a Merkantil Bank Zrt. és a Magyar Suzuki Zrt. A megállapodás keretében a Suzuki gépjárművet vásárló ügyfelek számára „Suzuki Finanszírozás” néven nyújt kedvező finanszírozási konstrukciókat a Merkantil Bank.

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
Yoshinobu Abét nevezték ki a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatói posztjára. Az előző vezérigazgatót, Naoyuki Takeuchit előléptette az anyavállalat, a Suzuki Motor Corporation.

Ismét piacvezető a Suzuki
2016.12.01.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Tizenkét százalék fölé emelkedett a Suzuki piaci részesedése 2016 első hónapjában, amivel a márka ismét piacvezető Magyarországon. A Vitara továbbra is nagy sláger a vevők körében, a Swift és az S-CROSS stabilan hozza a számokat, és egyre népszerűbb a Celerio is.

Elindult a Rail Cargo Hungaria 4000. Suzuki irányvonata
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
Krisztián Róbert, értékesítés és marketing operatív igazgató, a Magyar Suzuki Zrt. igazgatósági tagja és Dr. Kovács Imre, vezérigazgató, a Rail Cargo Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke, ünnepélyesen útjára bocsátották az esztergomi gyárban exportra készült gépkocsikat fuvarozó négyezredik irányvonatot.

A Suzuki és a Toyota az együttműködés lehetőségét vizsgálja
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
A Suzuki Motor Corporation (Suzuki) és a Toyota Motor Corporation (Toyota) bejelentette, hogy a két cég az üzleti partnerség lehetőségét vizsgálja.

     
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;