Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Az új tárolók szoftveres újdonságai és fejlesztései az automatizálás, a biztonság és a többfelhős rugalmasság új szintjét teremtik meg


2022.05.16
Forrás: MorphoCom - Dell Sajtóközlemény
• A Dell PowerStore legújabb szoftververziója jelentős teljesítményjavulást, nagyobb logikai kapacitást, jobb fájlszolgáltatást és új VMware-integrációkat biztosít.

•  A Dell PowerMax szoftverfejlesztése segíti a kibertámadásokkal szembeni ellenállást, növeli az NVMe-alapú storage architektúra teljesítményét és rengeteg automatizmussal segíti az üzemeltetést.
•  A Dell PowerFlex termékcsalád most már képes fájlszolgáltatásokat létrehozni és támogatja a legtöbb konténeralapú megoldást. 

Budapest, 2022. május 16. – A Dell Technologies a teljes tárolási portfólióhoz továbbfejlesztett szoftvereket kínál, amelyek növelik az automatizációt, javítják a kibertámadásokkal szembeni ellenállóságot és támogatják a publikus felhőszolgáltatásokat. 

Bemutatkoznak a Dell tárolószoftver-innovációi
A Dell Technologies a PowerStore, PowerMax és PowerFlex megoldásokon több mint 500 szoftverfejlesztést eszközölt. Ezek a fejlesztések követik a Project Alpine bevezetését, amely a nyilvános felhőben teszi elérhetővé a Dell tárolószoftverek nagyvállalati megoldásait. Az új szoftverfejlesztéseket a meglévő ügyfelek további költségek nélkül vehetik igénybe. 

A Dell PowerStore, a vállalat történetének eddigi leggyorsabban növekvő új tárolómegoldása, ami akár 50 százalékkal*1 növeli a munkafolyamatok teljesítményét és akár 66 százalékkal*2 növeli a logikai tárkapacitást. A legújabb szoftverben megjelenő storage metro funkció lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy külső appliance segítsége nélkül alakítsanak ki pár kattintással magas rendelkezésre állású tárolóarchitektúrát. Továbbá a következő, főbb fejlesztéseket hozza el az új szoftververzió: 
•  Natív fájlreplikáció támogatása, valamint integráció a külső fájlmonitorozó rendszerekkel a hatékonyabb zsarolóvírusok elleni védelem érdekében. 
•  Hatékonyabb VMware-integráció javítja a vVols tárterületek válaszidejét és teljesítményét, valamint támogatja a vVols tárterületek replikációját.
•  A tároló bővítőkeretei számára teljes körű NVMe támogatást biztosít.

A Dell PowerMax, a világ egyik legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb tárolója*3, amely segíti a kibertámadásokkal szembeni ellenállóságot. Többek között olyan digitális páncéltermeket alakíthatunk ki a segítségével, amelyek lehetetlenné teszik a kártékony szoftvereknek a károkozást az adatokban. A CloudIQ szolgáltatás zsarolóvírus elleni funkciói segítenek gyorsan felismerni a kibertámadásokat, így csökkenthető a károkozás mértéke és felgyorsítható a helyreállítás. A PowerMax akár 65 millió módosíthatatlan snapshot (secure snapshot) elkészítését is támogatja, hogy ezzel segítse a kibertámadás utáni gyors helyreállítást. Az új 4:1-es adatcsökkentési garanciával*4 növeli a tárolási hatékonyságot. Mindezek mellett a következő főbb fejlesztéseket hozza el az új frissítés: 

•  A publikus felhőszolgáltatókhoz történő integráció segítségével gyorsan és könnyen lehet snapshotokat mozgatni a felhőbe, valamint ezekből a snapshotokból helyreállítani az adatokat. 
•  A két új NVMe-alapú PowerMax modell megduplázza a teljesítményt*5 és 50 százalékkal kisebb válaszidőket biztosít*6 a kritikus alkalmazások számára. 

A Dell PowerFlex software-defined storage infrastruktúra egyesíti a hagyományos és a modern munkafolyamatokat, valamint a most bejelentett új fájlszolgáltatás segítségével lehetővé teszi a platformon belüli blokk és fájlfunkciókat. Minden nagyobb Kubernetes platform támogatott, ami elérhető az Amazonon, a Google-ön, a Microsofton, a Red Haten, a SUSE-n és a VMware-en.
Az új megoldás a következő újításokat is biztosítja: 
•  Alacsonyabb TCO költség érhető el az egységes blokk- és fájlszolgáltatások segítségével. A hagyományos és a tárolóalapú munkafolyamatok konszolidálhatóak a natív operációs rendszerek és a virtualizált környezetek esetén is.  
•  Az új NVMe/TCP protokoll egyszerűsíti a PowerFlex architektúrát és az üzembe helyezést.
•  A PowerFlex Manager szoftver hatékonyabb és egyszerűbb üzemeltetést tesz lehetővé.

Szerkesztőknek szóló jegyzet:
*1 Belső tesztek alapján, amelyben a PowerStore 1200T IOPS-csúcsát PowerStore OS 3.0 rendszeren hasonlították össze a PowerStore 1000T-vel PowerStoreOS 2.1 rendszeren, 70/30-as arányú olvasási/írási műveletekkel és 8K blokkmérettel. 2022. március. A tényleges eredmények ettől eltérhetnek.
*2 A legnagyobb PowerStore-fürt maximális tényleges kapacitása PowerStoreOS 3.0-val, a PowerStoreOS 2.0 értékével összehasonlítva. Átlagosan 4 az 1-hez adatcsökkenést feltételez. A tényleges eredmények eltérőek lehetnek.
*3 A Dell 2022 márciusában készített belső elemzése alapján, amely a Dell PowerMax kiberbiztonsági funkcióit vizsgálta a legelterjedtebb, konkurens nyílt rendszerek és nagyszámítógépes tárolási alternatívák kiberbiztonsági funkcióival összehasonlítva.
*4 A Dell Future-Proof programja alapján, amely 4 az 1-hez arányú adatcsökkenés-garanciát kínál a PowerMax adatcsökkentő eszközei alapján (deduplikáció és adattömörítés) nyílt rendszerű tároláshoz, 2022. március. A tényleges adatcsökkenési arányok eltérőek lehetnek.  
*5 A Dell 2022 márciusában végzett belső tesztje alapján, amelynek során szekvenciális olvasási (128 K) GB/s és IOPS/FC-port (egy tömbön belüli) teljesítménytesztekkel hasonlították össze a PowerMax 8500-at a PowerMax 8000-rel. A tényleges teljesítmény ettől az adattól eltérhet.
*6 A Dell 2022 márciusában készített belső tesztje alapján, amely az OLTP teljesítményteszt használatával hasonlította össze a PowerMax 2500-at a PowerMax 2000-rel. A tényleges válaszidők eltérőek lehetnek.
*7 A Dell 2022 márciusában elvégzett elemzése alapján.

A Dell Technologies
A Dell Technologies segít a szervezeteknek és az embereknek megteremteni digitális jövőjüket, átalakítani azt, ahogy nap mint nap működnek, dolgoznak, és ahogy a szabadidejüket töltik. A vállalat az iparág legszélesebb és leginnovatívabb technológiai és szolgáltatási portfólióját kínálja az ügyfeleknek az adatok korszakában.
### 
Copyright © 2022 Dell Inc. vagy leányvállalatai. Minden jog fenntartva. A Dell Technologies, a Dell, az EMC és a Dell EMC a Dell Inc. védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más joghatóságokban. Minden további, a szövegben szereplő jelölés és név a megfelelő vállalat védjegye.

www.dell.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; - Dell ; - Google ; - Microsoft ; Fém, gépipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;