Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Ipari értékbecslés

Ipari értékbecslés Magyarország teljes területén. Ipari cégek egyszerűsített cégértékelése közérthető, valós, maradandó tényeket is tartalmazó formában. Ipari ingatlan értékbecslés.

Ipari ingatlan értékbecslés
Forrás: IpariCégek.hu, Ipari ingatlan értékbecslés
Ipari ingatlan értékbecslés egyedi esetben több évtizedes gyakorlati tapasztalattal. Az értékbecslés keretében nemcsak a reális érték kerül meghatározásra, hanem az eladhatósági érték, valamint a további szempontokra is javaslat készül.

A cégértékelés
Forrás: IpariCégek.hu, A cégértékelés
Ipari cégek értékelése a cég adottságainak figyelembevételével történik. A sok éves ipari gyakorlati tapasztalattal a cég egyszerűsített értékelése során élethűbb értéket kap, mintha közgazdász szemléletű szobatudóssal értékeltetné a cégét, aki lehet, hogy ott lát először ipari csarnokot. Az egyszerűsített cégértékelés megrendelhető

Az egyszerűsített cégértékelés
Forrás: IpariCégek.hu, A cégértékelés
Az egyszerűsített cégértékelés a tőzsdeképes nagyságrendnél kisebb ipari cégeknek, a gyakorlati élet tapasztalatai szerint, helyszíni felmérés alapján készül. A megbízó ipari cég tulajdonosa számára is minden részében érhető. A cég értékén felül további érték elemeket is tartalmaz.

Cégértékelés
Forrás: IpariCégek.hu, A cégértékelés
A cégértékelés felelősségteljes folyamatát az ipari cégeknél, általában csak nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek tudják reálisan, jól megvalósítani.