Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Ipari cégek

Ipari cégek alap információi, eredmények, értékesítési-, gyártási adatok, közgyűlés, alapítás, eladás, felvásárlás, bővítés, cég- és gyártási jubileumok, együttműködések, új vezető kinevezése. Több mint 4.000 céghír elérhető.

Keresünk Forgácsoló cégeket felvásárlásra
Forrás: IpariCégek.hu: Keresünk eladó ipari cégeket
Konkrét vételi igényekre keresünk forgácsoló cégeket is további működtetésre és fejlesztésre.

Az európai ipar digitális átállását támogató összefogásban a Schneider Electric
2024.03.01.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Az európai ipar digitális átállásának támogatását szolgáló és ezzel versenyképességét erősítő, biztonságos és hatékony adatcserét lehetővé tevő megoldást dolgozott ki francia technológiai vállalatok egy csoportja.

Hamarosan nyit a 2024-es SIRHA Budapest
2024.03.01.
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Március 5-7. között nyitja meg kapuit a SIRHA Budapest nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás.

165 DAF XG vontató a HOYER nevű globális folyadékszállítónak - Fenntartható flottacsere a DAF vállalattal - 240227
2024.03.01.
Forrás: DAF Trucks Hírek
A HOYER, a folyékony termékek logisztikai megoldásainak nemzetközi piacvezetője 165 DAF XG 480 4x2 vontatóval újítja meg flottáját. A következő hónapokban leszállított tehergépkocsikat Európa-szerte használják majd.

Ahol a fák és gyermekek együtt cseperedhetnek – Lucfenyőket adományozott egy gyógypedagógiai intézménynek a debreceni BMW gyár csapata
2024.02.29.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A Debreceni Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium több mint tucatnyi lucfenyővel gazdagodott. A BMW Group Gyár Debrecen csapatának tagjai az intézmény diákjaival közösen ültették el a fákat.

Így működik a zsámbéki szennyvíztisztító telep
2024.02.29.
Forrás: Siemens, Hírek
Öt település modern szennyvízkezelését látja el az új egység.
Immár egy éve kezeli a zsámbéki szennyvíztisztító telep új egysége öt Pest vármegyei település (Budajenő, Telki, Perbál, Tök és Zsámbék) szennyvízét.

JYSK-emlékek: Első hirdetés, Parasport és *My blue bag*
2024.02.29.
Forrás: JYSK, GOJYSK Hírek
Sok minden történt a JYSK-nél azóta, hogy 1979-ben megnyílt az első üzlet Dániában. A GOJYSK.com az archívumban járt, hogy megnézze, hogyan nézett ki a JYSK világa a múltban.

Befektetői életműdíjat kapott a Magyar Suzuki Zrt.
2024.02.29.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2024. február 29. – A Magyar Suzuki Zrt. Befektetői életműdíjat kapott a HIPA tegnap esti „Év Befektetője 2023” Díjátadó Gáláján. Az elismerést Atsumi Masato, az esztergomi gyártóvállalat vezérigazgatója vette át.

Globális repülőgépipari vállalat költözik a CTPark Budapest Ecserbe
2024.02.29.
Forrás: Az Év Irodája Kft., CTP Sajtóközlemény
A vilniusi központú FL Technics, a repülőgép-karbantartási és -javítási szolgáltatások globális szereplőjeként 5.593 m2-nyi multifunkcionális területre kötött hosszú távú szerződést a CTPark Budapest Ecser logisztikai parkban az ECS1 épületben.

A minőségben és az innovációban is élen járnak a hazai pékségek
2024.02.29.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
A minőségi termékekkel és a speciális fogyasztói igények rugalmas kielégítésével tudják megnyerni a vásárlókat a kisebb pékségek. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Pékszövetség körképe szerint megállapítható, hogy a szakboltok kínálata a fogyasztói igényeknek megfelelően

A Škoda AUTO világszerte 866.800 járművét szállította ki 2023-ban
2024.02.28.
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
Jelentős növekedést ért el járműkiszállításaiban 2023 folyamán a Škoda AUTO, az összesen 866.800 darabos volumen tekintélyes, 18,5 százalékos bővülést jelent a megelőző évhez képest.

A Provim lett a hazai fődíjas a Schneider Electric fenntarthatósági versenyén
2024.02.28.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Második alkalommal hirdette meg Magyarországon a partnerei fenntarthatósági törekvéseit és eredményeit elismerő Sustainability Impact Award for Partners (SIAP) pályázatát a Schneider Electric. Az idei díjátadón három vállalkozás vehetett át elismerést,

Ezt a 10 elektromos autót övezi a legnagyobb figyelem 2024-ben
2024.02.28.
Forrás: NOGUCHI - ALD Automotive, LeasePlan Sajtóinformáció
Az elektromos autók a vállalkozások körében is egyre népszerűbbek, egy friss felmérés szerint a hazai cégvezetők közel fele cserélné járműflottáját elektromosra három éven belül. Ezek az új típusú járművek számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos benzines vagy dízelüzemű autókkal szemben,

Bosch-Microsoft együttműködés: új dimenziók a generatív mesterséges intelligenciában a biztonságosabb utakért - Bosch Connected World 2024
2024.02.28.
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
• Stefan Hartung: „A Bosch a mesterséges intelligencia alkalmazások új dimenzióját hozza el az autókba”
• A cél a generatív mesterséges intelligencia (AI) olyan alkalmazási lehetőségeinek kutatása,

Városi légiközlekedés teljes erőbedobással
2024.02.27.
Forrás: Rolls-Royce Magyarország Sajtóközlemény
A 2023-as évet csapataink olyan sikerekkel zárták a fejlett légiközlekedés felé vezető úton, mint például az egyedi motordemonstrátorunk első aktív tesztje.

Helyi rugalmassági piacot tesztelnek Róma villamosenergia-hálózatán
2024.02.27.
Forrás: Siemens, Hírek
A RomeFlex projektben a növekvő energiaigényekre készítik fel a város elektromos infrastruktúráját, a Siemens közreműködésével.

Sikerrel lezárult a 46. Utazás kiállítás és a Budapest Boat Show
2024.02.26.
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Az idei évben is több mint 200 kiállító, és csaknem 30 ezer látogató vett részt a párhuzamosan megrendezett kiállításokon.

Debrecen: napelempark és számos sikeres projekt az energiahatékonyságért
2024.02.26.
Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
A Schaeffler Debrecen az elmúlt években jelentős beruházásokat hajtott végre az energiahatékonyság érdekében. Hamarosan átadjuk új napelemparkunkat is!

Két év háború után is folytatódnak a beruházások Ukrajnában
2024.02.26.
Forrás: JYSK, GOJYSK Hírek
A háborús kihívások ellenére a JYSK folytatta a beruházásokat, hogy nagyszerű ajánlatokat nyújtson a vásárlóknak, és új üzleteket nyisson Ukrajnában.

A GreenGo a külső kerületekben és az agglomerációban erősít
2024.02.26.
Forrás: GreenGo Sajtóközlemény
Az autómegosztók sikerének és népszerűségének egyik kulcsa, hogy a felhasználók számára elérhető-e a szolgáltatás mindennapi életük fontos helyszínei közelében. A szolgáltatási terület bővíthetőségének korlátait a GreenGo most Külső Zónák megnyitásával bontotta le,

Saját villamosenergiát termel a Magyar Suzuki - Átadták az esztergomi gyár területén az új napelemparkot
2024.02.26.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2024. február 26. – Helyben előállított villamosenergia segíti a Magyar Suzuki energiaellátását: hétfőn hivatalosan is átadták az esztergomi autógyár napelemparkját. A teljes beruházás csaknem két évig tartott és 2 millió euróba került.

Az ABB világelső a folyadékhűtéses, IE5 hatékonyságú, szinkron reluktancia-motorral, amely mércét állít az energiahatékonyság és a nagy kimenti teljesítmény tekintetében
2024.02.26.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• Az új kialakítás a szinkron reluktancia-motorok (SynRM) ultraprémium hatékonyságát ötvözi a folyadékhűtés nagy teljesítményével, amelyet korábban csak az indukciós motorok kínáltak.

Fókuszban az élelmiszeripari beruházások - hép- és technológiai kiállítást szervez, valamint online katalógust készít a NAK
2024.02.26.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
Az élelmiszeripar számára több, mint 400 milliárd forintnyi pályázati forrás nyílik meg a következő időszakban. A támogatások hatékony felhasználása és a tervezett beruházások sikeres megvalósítását segítve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara április 9-10. között élelmiszeripari gép-és technológiai

25 éves a debreceni Schaeffler
2024.02.25.
Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
Ma ünnepli 25. évfordulóját a Schaeffler Debrecen Kft.

Toyota támogatás
2024.02.23.
Forrás: Toyota Central Europe Kft., Hírek
Mától Ekler Luca paralimpiai bajnok is a Toyota támogatásával készülhet az idei Paralimpiára. Magyar Paralimpiai Bizottság adta át azt a vadonatúj Toyota C-HR-t.

ESG mesterképzést indított az Audi Hungaria és a győri Széchenyi István Egyetem
2024.02.22.
Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2024. február 22. – ESG (Environmental, Social and Governance) mesterképzést indított az AUDI HUNGARIA Zrt. és a győri Széchenyi István Egyetem. Magyarországon első alkalommal indult környezeti, társadalmi és vállalatirányítási témában mesterképzés, ezúttal 17 hallgatóval.

Beadta első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary
2024.02.22.
Forrás: Avantgarde Group, Sunwoda Sajtóközlemény
Nyíregyháza, 2023. február 22. – Az elmúlt hónapok projektelőkészítési munkájának eredményeként benyújtotta nyíregyházi beruházásához kapcsolódó első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary.

Új nemzetközi partnerrel bővült a CTP hazai portfóliója
2024.02.22.
Forrás: Az Év Irodája Kft., CTP Sajtóközlemény
A CTP a tavalyi év végén több évre szóló bérleti szerződést kötött a globális szállítmányozási és logisztikai szolgáltatóval, a Scan Global Logistics vállalattal, amely csaknem 13 ezer négyzetméternyi területet vesz igénybe az üllői CTPark Budapest East Ull2 csarnokában.

A tervezettnél gyorsabban halad fenntarthatósági céljai megvalósításával a Schneider Electric
2024.02.22.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Nagyot lépett előre fenntarthatósági célkitűzései teljesítésében a múlt évben a Schneider Electric, ennek köszönhetően a társaság az eredetileg tervezettnél jobban áll vállalásai megvalósításával. A cég több mint 550 millió tonna CO2-kibocsátás elkerülésében segítette ügyfeleit,

Újabb 5 évig az AutoWallis Csoport lesz az Opel importőre Magyarországon és három további régiós országban
2024.02.22.
Forrás: Opel, Sajtóközlemény
• Andrew Prest, az AutoWallis Distribution ügyvezetője elmondta, hogy a vállalat mára az Opel egyik legnagyobb független importőrévé vált

     

IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;