Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

igm

Igm Robotrendszerek hírek, információk

Nyitott Nap az igm Robotersysteme GmbH.-nál Kornwestheimben (DE)
2017.08.18.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A németországi Kornwestheimben 2017.05.17.-én 10.00 és 17.00 óra között az igm Robotersysteme GmbH telephelyén rendezték a második információs szakmai napot.

Kiegészítő AWI hegesztési alkalmazása
2017.08.08.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Ázsiai partnerünknél titán hegesztéshez kiegészítő AWI hegesztést alkalmaztunk, melynél egyúttal a vizsgálatokat is elvégeztük.

50 éves az igm Robotersysteme AG
2017.07.26.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az igm-et 50 évvel ezelőtt 1967-ben eredetileg hegesztéstechnikai termékek kereskedőházaként alapították. A cég a 70 –es évek közepén fejlesztette ki az első ívfényhegesztésre alkalmas robotját, amiért magas állami kitüntetésben is részesült.

"Play" nyomja meg és csodálkozzon! Az új imázsvideó itt van!
2017.06.29.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az elmúlt héten Magyarországon a győri gyárunkban és Ausztriában a wiener neudorfi központunkban új imázsvideó forgatását kezdtük meg. Az előtérben a hegesztőrobotok gyártása áll a tervezéstől a gyártáson keresztül egészen az összeszerelésig és minőség ellenőrzésig.

Az igm hegesztő robotrendszerek előnyei
2017.06.09.
Forrás: IpariCégek.hu Riport
Timcsák István, az igm Robotrendszerek Kft. kereskedelmi vezetője az Ipar Napjai kiállítás után az igm hegesztőrendszereket ismertette.

A brjanski gépgyár új robotrendszere növeli a minőséget és termelékenységet
2017.06.09.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A BMZ Brjanski Gépgyárban (a TMH Transmashholding vezető orosz részvénytársaság egyik üzemében, amely egyben a francia Alstom cég egyik fontos partnere is) üzembe helyeztek egy igm hegesztőrobot rendszert.

Oktatóterem modernizálása a pekingi Aijiemo cégnél Kínában
2017.05.23.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Kínai partnercégünk a meglévő oktató és tréning központját átépítette és modernizálta.

Köszönjük a budapesti Mach-Tech 2017 vásáron tett megtisztelő látogatásokat!
2017.05.19.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Köszönjük a budapesti Mach-Tech ipari vásáron standunkon tett megtisztelő látogatásokat 2017.május 9-12.között.

igm robotok az olaszországi Stilfer Srl cégnél
2017.04.21.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A Stilfer cégi partnerünk, ahol az automatizált hegesztési feladatokat igm robotokkal végzik. A gyártócsarnokban 15 komplett robotcellával különböző munkadarabokat hegesztenek az építőiparnak és földmunkagép gyártóknak.

Előzetes a MACH-TECH & IPAR NAPJAI vásárhoz Budapesten - 2017. május 09.-12 között
2017.04.13.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Ebben az évben az Ipar 4.0 trend jegyében május 9-én indul a MACH-TECH & IPAR NAPJAI vásár Budapesten a HUNGEXPO területén. Idén is saját standdal állítunk ki, ahol termékeink bemutatása mellett szolgáltatásinkat is képviseljük!

igm közösségi média hírek
2017.04.06.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az igm a YouTube és Goolge+ videócsatornák mellett a Facebook-on is posztolja magát. Ezen plattformokon rendszeresen jelennek meg az igm aktuális hírei, termékvideók, projektek és vásári időpontok.

igm pisztolycserélő rendszer (BWS)
2017.04.04.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A BWS pisztolycserélő rendszer révén egy programciklus alatt automatikusan több hegesztő pisztoly is cserélhető. Különböző pisztolyformákat, vagy egyedi hegesztőhuzalokat igénylő varratok esetén a hegesztési folyamat egy műveletben elvégezhető.

Az igm robot látását az iCAM kamera teszi biztosítja!
2017.03.15.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Nagyteljesítményű és kompakt lézerkamera kiváló lehetőséget nyújt a hegesztési varratok, árkok, keresztmetszetének és rések mérésére és ezzel a hegesztési folyamat paramétereinek illesztésére.

igm - Intelligens robot gyártás
2017.01.15.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Kötélpályák és felvonók gyártásánál a Doppelmayr már régóta alkalmazza az igm robotrendszereket. A gyártócsarnok átszervezésével és hatékony struktúrák bevezetésével a cégnek újra kellet gondolnia a szállító tartókonzolok hegesztőrobotos gyártását.

FABTECH 2016 vásári jelentés
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Las Vegasban (Nevada államban) a Convention Centerben 2016 november 16-18. között került megrendezésre a FABTECH nemzetközi vásár, ahol az igm amerikai leányvállalata RTE 499 héttengelyes robottal egy RRMK-RP2 kompakt hegesztőrendszert mutatott be.

NÖ Innovációs díj 2016 - igm Robotersysteme AG kitüntetése
2016.11.27.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az Alsó-Ausztriai Gazdasági Kamara 2016. november 26.-án az Osztrák Tudomány és Technológia Intézetben Klosterneuburgban az egyetem területén adta át az igm Robotersysteme AG-nak a 2016 évi Innovációs Díjat. Ezen esemény keretében az igm Robotersysteme AG elismerő oklevelet vehetett át a „Pick & Place hegesztőrobotok fejlesztése“ projektben.

igm hegesztőrobot negyven százalékkal csökkenti a hegesztési időt
2016.11.15.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A Neuweiler AG már több évvel ezelőtt üzembe helyezte svájc legnagyobb hegesztő berendezését és rövid időn belül olyan meggyőzően bizonyította teljesítőképességét, hogy három év elteltével a gyártócsarnokban egy második igm robotrendszer is felállításra került.

igm Robotersysteme AG megkapta az "Ausztria Vezető Vállalata" kitüntetést
2016.10.21.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A „Hermes Osztrák Gazdasági Díj“ átadásának keretében a Bécsi Hoffburgban 2016.október 20-án Mag. Monica Rintersbacher adta át az idei „Vezető Osztrák Vállalat“ kitüntetést.

igm a moszkvai WELDEX kiállításon
2016.10.15.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az igm ötödik alkalommal vett részt a Weldex Nemzetközi Szakkiállításon, ahol az érdeklődők megismerkedhettek a legújabb hegesztési felszerelésekkel, eljárásokkal és hozaganyagokkal. A vásárt az Oroszországi Ipari-és Kereskedelmi Minisztérium támogatta, amely 2016 október 11 - 14. között Moszkvában a „Sokolniki“ kerület Kultúrális és Vásári Központjában került megrendezésre.

iView - Az iView az igm által kifejlesztett hegesztő robotok vizualizálására szolgáló rendszer.
2016.07.30.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az iView minden szükséges használati útmutatót tartalmaz, melyek a robotberendezés kezeléséhez, karbantartásához és szervizeléséhez szükséges, egyúttal a képernyőn a komplett robotrendszer 3D képe is megjelenik.

INNOPROM-2016 Nemzetközi Ipari Kiállítás Jekaterinburgban
2016.07.15.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Jekaterinburgban 2016 július 11-14. között rendezték meg a VII. INNOPROM-2016 Nemzetközi Ipari Kiállítást, amely Oroszországban a legnagyobbnak számít.

igm Roboticsystems India Pvt. Ltd.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az osztrák igm Robotersystem Zrt. 100 %-os tulajdonában lévő külföldi leányvállalata az igm Roboticsystems India Pvt. Ltd. örömmel jelenti, hogy Pune-ban megnyitotta az új kereskedelmi és szerviz létesítményét, amivel még hatékonyabban tudja támogatni a meglévő és leendő partnereit.

A 21. Pekingi "Essebu Hegesztés & Vágás" Kiállítás
2016.06.18.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Kína legnagyobb hegesztési vásárán a Pekingi Kiállítási Központban 2016. június 14-17. között számos neves kiállító részvételével rendezték az “esseni welding & cutting” kiállítást, ahol a legújabb fejlesztések között az igm is bemutatta az új K6 vezérlésű 8 tengelyes robotrendszerét egy kiegészítő handling robottal, amely a hegesztés utáni a simító köszörülést is elvégezte.

High Tech Alsó-Ausztriából Robotrendszerek - Világsiker precizitással és kiforrott technológiával
2016.03.31.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Egyedüli osztrák hegesztőrobot gyártó cégként világszerte egyedülálló a teljes automatizált hegesztés és vágás területén az ívhegesztéstől kezdve a lézeres technológiákon keresztül egészen az elektronsugaras hegesztésekig.

iBS igm automata rézselő berendezés - Automatikus lemezvastagság mérés
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Nagyprecizitású varratok és varratárkok előkészítésekhez, pontos volumenek is párosulnak. Ennek eléréséhez elengedhetetlenül fontos a kontúr mentén történő egyértelmű vágópisztoly vezetés és precíz lemezvastagság mérés. Az igm automatikus rézselő berendezése ehhez nagypontosságú automatikus lemezvastagság méréssel rendelkezik.

Fókuszban - igm Robotersysteme AG - Visszatekintés a 2015. évre
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az igm Robotersysteme AG forgalmi és eredmény oldalról is meghaladta a 2015. évre kitűzött célokat. Az automatizálási és robottechnikában az igm mérföldköveket letéve további projekteket realizált.

Használt berendezések
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Rendelkezésre állás szerint kínálunk új és használt robotokat, csaknem új bemutató robotokat különböző méretben és felszereltséggel.

25 éves az igm hegesztőrobotok gyártása Magyarországon - Jubileumi Nyitott Szakmai Nap Győrben
2015.09.12.
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az igm és GWT Vállalatcsoport 2015.szeptember 11.-én Jubileumi Nyitott Nap keretében ünnepelte a hazai hegesztőrobot gyártás 25. évfordulóját.

Egydarabos és kis gyártási sorozatú acélszerkezetek hegesztése - igm robotokkal, iPAT szoftver alkalmazásával
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Kis sorozat gyártású, vagy egy darabos acélszerkezetek robotos hegesztése különösen hatékony, gyors, egyszerű és rugalmas programozás technikát követel meg.

Robotrendszerek oktatása, Oktató központ
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az igm több mint 45 éve telepíti korszerű hegesztőrobot technológiáját piacvezető cégekhez. Vevőspecifikus megoldásokkal és magasfokú precizitással extrém terhelhetőséget garantál. Modern oktató központunkban mélyreható és gyakorlatias tanfolyamokat kínálunk a legkülönbözőbb berendezéseinkhez.

     
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;